Ulazna vrata

ulazna vrata – vaša vizit karta

Elegantna, trajna, pouzdana i kvalitetna – ovim rečima biste opisali ulazna vrata koja tražite za vaš stan, kuću, a zašto da ne i za zgradu u kojoj živite. Ulazna vrata doprinose celokupnom utisku o vašem domu i oplemenjuju ga. Na kraju krajeva, ulazna vrata su ta koja prva požele dobrodošlicu.

Kada birate spoljna vrata, ne bi trebalo da zanemarite jednu važnu stavku, a to je da moraju biti otporna na vremenske uslove. Da iz godine u godinu izdržavaju letnje vreline, odolevaju košavi, obilnim kišama i snežnoj mećavi, a da ništa od svega toga ne uđe unutra. I, naravno, da se pri tom ne iskrive i ne popucaju.

Upravo takav profil ulazna vrata obezbeđujemo vam u Stolariji Petković, zahvaljujući našim partnerima – nemačkom Inoutic-u (nekadašnji Thyssen) koji se opredelio za PVC stolariju, i grčkom Alumilu zaduženom za aluminijum. Oba proizvođača, vodeća u svojim oblastima, postavljaju standarde kada je reč o kvalitetu, funkcionalnosti i pouzdanosti proizvoda. Zato možete biti sigurni da ćete dobiti samo ono najbolje i najtraženije na tržištu.

ulazna vrata alu stolarija pvc stolarija

vrata i za sve ostale vaše prostorije

Bilo da renovirate vaš dom ili poslovni prostor, ili gradite potpuno nov objekat, u Stolariji Petković naći ćete kompletan asortiman ulazna vrata od aluminijuma i PVC-a:

Ulazna vrata

Prvi utisak vašeg doma daju ulazna vrata koja pored estetskog kriterijuma moraju da zadovolje i visokim standardima sigurnosti.

Kancelarijska vrata

Učinite vaš poslovni prostor profesionalnijim modernim kancelarijskim vratima koje će odvajati vaše prostorije

Sobna vrata

Moderna sobna vrata koja će značajno doprineti konačnom izgledu unutrašnjeg enterijera Vašeg doma

Garažna vrata

Elegantna automatska garažna vrata koja se otvaraju vertikalno naviše. Na taj način dobijate više mesta unutar i ispred garaže – i plus imate kompletno slobodan prolaz.

Kupatilska vrata

U našem asortimanu imamo veliki izbor kupatilskih vrata koje će sigurno odgovarati vašem ukusu

Vrata za lokale i prodavnice

Ova vrata ne samo da će doprineti izgledu vašeg lokala ili prodavnice, već imaju i važnu ulogu u bezbednosti prostora

Balkonska vrata

Vrata koja će biti u skladu sa arhitekturom vašeg balkona, a opet voditi računa o bezbednosti i izolaciji prostora

Toalet kabine

Ukoliko vam je dosta nekvalitetnih toalet kabina koje se vremenom usled vlage i vode deformišu, pravo je vreme da pozovete nas

vaš saveznik - termo prekid

ulazna vrata

Ukoliko se odlučite za vrata od aluminijuma, znajte da postoje dve glavne podele alu stolarije: sa termo prekidom i bez termo prekida.

O čemu se radi i čemu služi termo prekid (poznat i kao termo most)? Najjednostavnije rečeno, to je izolaciona barijera koja se ugrađuje u spoljašnju stolariju, pa tako i u ulazna vrata. Razlog za dodavanje termo prekida je taj što je aluminijum, kao metal, sam po sebi loš izolator pa ne sprečava prodiranje buke i hladnoće spolja. Zato se u alu stolariju ugrađuje termo prekid, kako bi njena izolaciona svojstva bila bolja. Zahvaljujući tom izumu, obezbeđeni su vam tišina i komfor.

Što se tiče modela bez termo mosta, oni se koriste za prostorije između kojih nema velikih temperaturnih razlika, kao što su recimo unutrašnji pregradni zidovi i unutrašnja vrata.

dodatna oprema za kompletan komfor

Uz nova ulazna vrata i nove prozore možemo vam ponuditi i roletne, motore za roletne na daljinsko upravljanje, komarnike, venecijanere, okapnice, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu. Imamo sve što vam treba, da ne biste gubili vreme tražeći.

Kakvi god da su vaši zahtevi, potrebe i budžet za vaša nova ulazna vrata, pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor. Poverite nam vaše ideje i obradujte se rezultatu. Uvereni smo da ćete u našoj ponudi naći pravo rešenje.

Ono što odaberete možete platiti kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima. Pozovite nas što pre, da zajedno krenemo u ispunjavanje vaših snova. Naš telefon je 064/174-7777. Čekamo vas.

ulazna vrata

način plaćanja

putem računa

Odmah nakon evidentiranja uplate putem direktne bankarske transakcije pristupamo izradi naručenih proizvoda

saznaj više

kreditnom karticom

Radi vašeg komfora omogućujemo i načine plaćanja putem platnih kartica, kao i preko kreditnih linija banaka

saznaj više

gotovinom

Najbrži i najjednostavniji način plaćanja za klijente koji žele da izmire sve obaveze odmah po završetku pružanja usluge

saznaj više

Potrebna su Vam kvalitetna ulazna vrata za Vaš dom?