Roletne

roletne čuvaju stolariju i vaš novčanik

Jedna od pratećih stavki kada stavljate novu stolariju jesu roletne. Izrađujemo ih za vaše prozore ali i za balkonska vrata. Roletne koje od nas dobijate izrađene su od PVC ili aluminijumskih lamela, i sve modele odlikuje velika izdržljivost.

Možete ih naručiti u nekoliko boja, kako bi se što lepše uklopile u vaš enterijer ili u fasadu objekta.

Iako na prvi pogled deluje da roletne nisu bitna stavka kada menjate stolariju, jednom kada ih usvojite neće više moći bez njih. Navešćemo samo neke od prednosti koje će vam pomoći da se odlučite.

roletne-2

zašto da se opredelite za roletne?

Zaštita od svih vremenskih prilika

Roletne su veoma praktičan način da zaštitite stolariju od uticaja kiše, snega, vetra i jakog sunca. Time bez novih troškova produžavate vek vaše stolarije.

Regulisanje spoljne svetlosti

Omogućuju vam da regulišete količinu svetlosti koja dopire spolja (direktna i indirektna sunčeva svetlost, ulična rasveta, svetlosne reklame, svetla od saobraćaja, reflektora).

Toplotna izolacija

Zimi sprečavaju preterano hlađenje prozora, ukoliko roletne spustite do kraja čim zađe sunce. Leti zadržavaju svežinu u vašem domu i blokiraju prodor sunčevih zraka. Ne moramo da vam objašnjavamo da ćete uštedeti na rashlađivanju, i na grejanju, i to samo zahvaljujući spuštanjem roletni

Čuvari privatnosti

Roletne predstavljaju i efikasnu odbranu od neželjenih i radoznalih pogleda, čuvajući vašu privatnost.

Zvučna izolacija

Roletne pružaju i dodatnu zvučnu izolaciju, pa time doprinose smanjenju prodora buke u vaš dom ili poslovni prostor.

Čuvaju vaš dom

Odbijaju provalnike, posebno ako ste u prizemlju ili na nižim spratovima.

ne morate planirati unapred

roletne-3

Roletne ugrađujemo ili zajedno sa novim prozorima, ili naknadno. Na primer, dvoumili ste se da li su vam potrebne ili ne, stavili ste nov prozor i posle nekog vremena shvatili da bez njih ipak nećete moći. Nikakav problem! Majstori Stolarije Petković će vam u tom slučaju ugraditi roletne sa spoljašnjom kutijom.

Ako ste pri poručivanju novih prozora naveli da želite i roletne, montiraćemo ih istom prilikom. Roletne su u tom slučaju smeštene u unutrašnjoj kutiji, koja se spolja ne vidi.

Bilo da imate roletne sa spoljašnjom ili roletne sa unutrašnjom kutijom, predviđena je mogućnost dodavanja komarnika. Tako možete dobiti dve muve jednim udarcem. Bolje rečeno – nijednu muvu.

roletne na dugme

Naš kec u rukavu za zahtevnije klijente: uvrstili smo u ponudu motore za roletne na daljinsko upravljanje. Pritiskom na dugme, za samo nekoliko sekundi spustićete roletne, ili ih podići, bez ustajanja iz fotelje. Savršeno rešenje, posebno ako imate roletne na više prozora i balkonskih vrata.

Još neke od prednosti roletni su jednostavnost rukovanja, lakoća održavanja ali i činjenica da su nečujne pri upotrebi. Budite uvereni da nećete probuditi ukućane kada budete zamračivali ili odmračivali.

roletne-4

roletne po vašoj meri

roletne-1

Ako ste isplanirali kako će vaš prozor izgledati, kažite nam i mi ćemo to rado napraviti za vas. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu i želimo da dobijete ono najbolje. Isto tako, olakšavamo vam plaćanje, pa to možete učiniti kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima.

Ukoliko niste sasvim sigurni šta da izaberete, slobodno nas pozovite i mi ćemo vam predložiti nekoliko varijanti u skladu sa vašim potrebama. Naš telefon je 064/174-7777. Očekujemo vaš poziv.

način plaćanja

putem računa

Odmah nakon evidentiranja uplate putem direktne bankarske transakcije pristupamo izradi naručenih proizvoda

saznaj više

kreditnom karticom

Radi vašeg komfora omogućujemo i načine plaćanja putem platnih kartica, kao i preko kreditnih linija banaka

saznaj više

gotovinom

Najbrži i najjednostavniji način plaćanja za klijente koji žele da izmire sve obaveze odmah po završetku pružanja usluge

saznaj više

Potrebne su Vam kvalitetne roletne za Vaš dom?