PVC ulazna vrata

kakva ulazna vrata imate?

Ako živite u zgradama ili kućama koje su izgrađene pre nekih dvadesetak godina, sigurno imate drvena ulazna vrata. Ukoliko ih niste menjali u međuvremenu, sigurno imate neki od sledećih problema, ako ne i sve redom: 1. izvitoperena vrata, jer se drvo rasušilo, 2. duva i „vuče“ kroz otvore, 3. loša zvučna izolacija, 4. nebezbedno zatvaranje. Ulazna vrata su ogledalo doma i neka vrsta dobrodošlice. Pored estetskog momenta, najvažnija funkcija ulaznih vrata treba da bude vrhunska izolacija, kako od spoljnih uticaja, tako i od buke. Vrlo bitan je i aspekt bezbednosti, jer što su vam vrata starija, to znači da je nemoguće implementirati određene sisteme zaključavanja i brave modernije strukture. Ulaganjem u ulazna vrata podižete bezbednost svog doma, a sve druge prednosti su dodatne i olakšavaju ili ulepšavaju vaš život u određenom prostoru. Upravo zbog svega navedenog, vaš najbolji izbor predstavljaju PVC ulazna vrata.

pvc stolarija ulazna vrata 1

PVC ulazna vrata - 8 razloga za odabir

Trebalo bi da razmotrite PVC ulazna vrata kao jednu od najboljih opcija za ulazna vrata svog doma, jer su razlozi za to mnogobrojni:

PVC vrata su odličan izolacioni element stolarije

Topao vazduh zimi ostaje unutar prostorije, dok tokom leta toplota ne prodire unutra.

PVC ulazna vrata su visoko funkcionalna

U zavisnosti od profila i panela koji izaberete imaćete mogućnost višestrukog zaključavanja.

PVC ulazna vrata su pouzdana i bezbedna

Jačina kvalitetnih okova i stabilnost profila PVC ulazna vrata ne mogu da se promene ni pod vrlo jakim uticajima spolja.

PVC vrata su estetski vrlo privlačna

PVC vrata odgovaraju svakom eksterijeru, a uklapaju se i sa različitim bojama svake fasade.

PVC vrata su otporna su na sva mehanička oštećenja

Zagarantovana je sigurnost vašeg doma i to odmah od momenta ugradnje PVC ulaznih vrata.

PVC ulazna vrata cena vrlo povoljna

Kada odaberete kvalitetan profil za PVC ulazna vrata, odnos cene i kvaliteta je realan i investicija se vrlo brzo isplati.

PVC ulazna vrata su dugotrajna

Ulazna vrata ne menjaju često i želite da zaboravite kad ste ih ugradili.

PVC vrata su zahvalna za održavanja

Nije potrebno nikakvo dodatno ulaganje jednom kada odaberete kvalitetna PVC vrata. PVC stolarija je poznata kao veoma zahvalna za održavanje.

pvc ulazna vrata pvc stolarija 1

zašto baš PVC ulazna vrata?

PVC je sinonim za stolariju. PVC je izrazito popularan i biva sve bolji, jer se tehnološki konstantno unapređuje kao materijal. PVC stolarija je vrlo konkurentna sa cenama, tako da u slučaju izbora novih vrata za vaš dom, PVC ulazna vrata mogu da vam izađu mnogo povoljnije od nekih ALU ulaznih vrata, na primer.

Stolarija Petković nudi samo vrhunski kvalitetna PVC ulazna vrata. Garantujemo za proizvode koje nudimo, kao i u standarde montaže koje izvodimo. Na raspolaganju su vam PVC stolarija poznatog nemačkog proizvođača Inoutic, što uz Siegenia okove i panele Grad Exporta, što sve zajedno pruža neverovatne mogućnosti kada je izbor PVC vrata u pitanju.

kakve PVC profile koristimo? -
PVC ulazna vrata cena

PVC ulazna vrata izrađujemo na osnovu dva PVC profila INOUTIC serije, koje se razlikuju u broju komora i širini profila. U ponudi imamo petokomorne i šestokomorne profile PVC stolarije izrazitog kvaliteta za odličnu izolaciju Vašeg doma.

PVC ulazna vrata cena se određuje na osnovu dimenzija okvira vrata uzetih nakon merenja za izradu nove PVC stolarije koje vršimo na vašoj adresi, kao i na osnovu PVC profila za koji se odlučite.

pvc ulazna vrata cena
pvc ulazna vrata pvc stolarija

Stolarija Petković za Vas!

Garancija na PVC ulazna vrata koja ugrađujemo je višegodišnja, što vam pruža dodatnu sigurnost u kvalitet našeg rada. PVC stolarija koju mi ugrađujemo je dugotrajna i laka za održavanje. Na teren izlazimo potpuno besplatno, kako bismo sa vama podelili našu stručnost vezanu za PVC stolariju i njenu ugradnju. Mnogobrojni zadovoljni kupci tokom svih ovih godina našeg rada samo potvrđuju našu profesionalnost i pouzdanost.

Pored PVC vrata, nudimo vam PVC prozore, ALU prozore, ALU vrata, zastakljivanje terase, kao i uslugu zamene celokupne stolarije u vašem domu. Pogledajte neke od naših projekata i delom se uverite u kvalitet našeg rada. Za celokupan utisak nas pozovite i zakažite besplatne konsultacije – 011 3058 555, 064 1747 777, office@stolarijapetkovic.rs

Potrebna su Vam kvalitetna ALU vrata za Vaš dom?