PVC prozori

PVC prozori su sadašnjost i budućnost

Kada se pomenu prozori, prva asocijacija je PVC. Razlog za to je delom što je najpopularnija stolarija današnjice upravo PVC stolarija. U kom god pravcu da pogledate, videćete PVC prozore. I to jeste standard današnje gradnje – stabilnost, pouzdanost i briga o prirodi. PVC prozori su stabilni jer je visoko kvalitetan materijal okvira (kod kvalitetne PVC stolarije) otporan na sve vremenske uslove, tako da ne mogu da se izvitopere niti promene.

Zbog toga, ali i zbog energetske efikasnosti PVC-a, možemo reći da su PVC prozori budućnost. Sa kvalitetnim PVC prozorima na duge staze svom domu obezbeđujete odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, bez bilo kakve brige o dodatnim ulaganjima. To je investicija u koju se isplati ući, jer trenutno ne postoji bolja opcija za stolariju u vašem domu.

pvc prozori pvc stolarija 1

kvalitetni PVC prozori su najpovoljniji

pvc prozori pvc stolarija 2

Cena je uvek presudan faktor kada se biraju prozori, jer je uvek potrebno izdvojiti pozamašnu sumu novca za zamenu stare stolarije. Između ostalog, to je razlog zašto nekvalitetna PVC stolarija opstaje na tržištu, jer je jeftina. Međutim, tu je ključ problema, jer takvi PVC prozori koje platite vrlo jeftino, vrlo brzo propadnu i onda opet morate da ih menjate, a tada govorimo o dodatnom trošku i novca i vremena. Obratite pažnju na to je ko je proizvođač PVC stolarije i odakle je.

Najbolji profili, od izrazito kvalitetnog PVC-a, sa čvrstim i stabilnim okovima, koji imaju garanciju na nekoliko godina, uglavnom su od renomiranih nemačkih proizvođača. PVC prozori iz Turske ili Bugarske nemaju taj kvalitet i atestiranost i zbog toga vrlo brzo propadaju. Nemaju ni dobra izolaciona svojstva, kao kvalitetni PVC prozori, tako nakon njihove ugradnje imate utisak da i niste menjali prozore.

kakve pvc profile koristimo?

Stolarija Petković nudi PVC profile nemačkog proizvođača Inoutic, sa pet ili šest komora, sa čeličnim ojačanjem od 1.5mm, što je inače evropski standard kod ugrađivanja prozora. U ponudi imamo dve INOUTIC serije, koje se razlikuju u broju komora i širini profila: “Arcade” je 71mm širine profila i ima 5 komora (na slici), dok je “Prestige” šestokomorni profilni model, širine profila 76mm (video).

Na vama je da izaberete koji se model bolje uklapa u vaš stil i u izgled vašeg doma, ili fasade. Stakla su u osnovi dvoslojna (4-16-4) i uz razne varijacije možete dobiti poboljšanu termo i zvučnu izolaciju, ili se efikasnije odbraniti od vrelog sunca.

pvc prozori cena pvc stolarija

pvc prozori cena

Osim što nudimo samo vrhunski kvalitetne PVC prozore, naš tim vrši montažu PVC stolarije za svega par sati, u zavisnosti od kvadrature, kompletne završne radove i obradu špaletni. Čak i demontiramo i odnosimo stare prozore, tako da vi ni o čemu ne treba da brinete. Osim toga, izlazak na teren, merenje i procena cena se vrši besplatno, tako da uvek možete da nas pozovete da vam damo najbolju ponudu i preciznu procenu.

PVC prozori cena se određuje na osnovu dimenzija okvira vrata uzetih nakon merenja koje vršimo na vašoj adresi, kao i na osnovu ponudjenih PVC profila za koji se odlučite.

energetska efikasnost je imperativ današnjice

Izolaciona svojstva su nešto po čemu su PVC prozori prepoznatljivi. Ovakva PVC stolarija čuva energiju, bilo da se radi o grejanju ili hlađenju – što znači da uopšte ne morate da brinete o dodatnim novčanim troškovima kada je reč o računima za struju. Sa stanovišta ekološke stabilnosti, PVC prozori su trenutno najbolje rešenje sa svojim termo-izolacionim svojstvima, a i čuvaju prirodu.

pvc prozori pvc stolarija 3

pozovite nas i obezbedite svom domu vrhunske PVC prozore

pvc prozori pvc stolarija 4

PVC prozori se proizvode u svim oblicima i Stolarija Petković ih ugrađuje vrlo brzo i precizno, bez dodatnih troškova ugradnje ili obrade. Unosimo svetlost u vaš dom i garantujemo vam kvalitet, jer je to jedini princip po kome radimo. PVC prozori ne moraju biti samo beli, već ih ima u više boja, tako da ni o tome ne bi trebalo da brinete, jer se PVC prozori uklapaju u svaki dizajn. Uz novu PVC stolariju osvežićete svoj enterijer i dobićete potpuno novi ugođaj prostora u svom domu. Osim toga, PVC prozori se uklapaju u svaki eksterijer, tako da je zadovoljena i estetika spoljašnjeg izgleda.

Uz PVC prozore Stolarija Petković vam nudi i roletne, komarnike, venecijanere, okapnice, kao i dekorativne lajsne. Merenje i konsultacije su gratis, tako da je potrebno samo da zakažete naš izlazak na teren kad vama najviše odgovara. Vršimo celokupnu zamenu stare stolarije uz odnošenje stare stolarije sa organizovanim prevozom. Pozovite nas i daćemo vam sve potrebne odgovore vezane za PVC prozore – 064/1747-777. Vi odaberite šta je za vas najpraktičnije. Tu smo za sve vezano za kvalitetnu PVC stolariju!

Potrebni su Vam kvalitetni PVC prozori za Vaš dom?