PVC stolarija

PVC stolarija - vrhunska, a povoljna

Ništa bez Nemca, rekao bi naš narod o nemačkim proizvodima. Jer, postoji auto, a postoji mercedes. Isto možemo reći i mi za kvalitet nemačkog PVC-a od kojeg pravimo prozore, i za mehanizme koje u njih ugrađujemo. Oni su pouzdani, trajni i bez premca, pa iz tog razloga PVC stolarija koju ugradjujemo u Vaš dom pruža pouzdanost i energetsku uštedu.

Nije slučajno što već dugi niz godina za vas pravimo odličnu PVC stolarija – koristimo materijale koji potiču upravo iz Nemačke. U izradi PVC prozora upotrebljavamo profile nemačke kompanije Inoutic (bivši Thyssen) – koja spada u vodeće evropske proizvođače u toj oblasti. Uz pravilno održavanje, ovi profili mogu da traju i do 50 godina. Sada znate zašto je Inoutic toliko popularan i tražen, kod nas i širom Evrope. Ako nameravate da menjate dotrajale prozore ili gradite nov objekat, a pri tom želite najjeftinije i istovemeno najtrajnije rešenje, mi smo tu za vas. Stolarija Petković će napraviti i ugraditi prozore kojima će se zasigurno diviti nekoliko generacija.

pvc stolarija

PVC stolarija - 8 razloga za odabir

PVC prozori su najjeftiniji, ako ih uporedimo sa stolarijom od drveta i aluminijuma. Ali sve što je jeftino, ne mora biti loše. Naprotiv. Kada je, kao naša, proizvedena od kvalitetnih materijala, PVC stolarija ima brojne prednosti. Evo samo nekih:

PVC stolarija je čvrsta i postojana na niskim i visokim temperaturama

PVC stolarija koju od nas dobijate je stabilna, izdržljiva i estetski privlačna

PVC stolarija je privlačnog dizajna

PVC stolarija pružiće potpuno novu dimenziju spoljašnjem i unutrašnjem izgledu Vašeg doma

PVC stolarija je energetski efikasna

PVC stolarija sprečava rasipanje toplote zimi, a svežine leti, i tako štedi struju

Jednostavna montaža i lako održavanje

Majstori Stolarije Petković pružiće vam kompletnu uslugu ugradnje prozora kako bi posao bio završen brzo i efikasno, po principu „ključ u ruke“

PVC stolarija je pogodna za izradu u raznim veličinama, oblicima, načinima otvaranja

Nakon uzimanja dimenzija, tim Stolarije Petković učiniće da Vaš dom zablista

Savršen odnos cene, trajnosti i kvaliteta

PVC stolarija je jako privlačna klijentima pre svega zbog cene izrade i ugradnje koja je dostupna svima

PVC stolarija se uklapa se u svaki tip fasade – u novu i staru gradnju

Bez obzira da li se radi o novoj ili staroj gradnji, PVC stolarija je odličan izbor.

PVC stolarija čuva prirodu

PVC je ekološki materijal koji se reciklira i do 100%, i može se ponovo upotrebiti, pa tako čuva prirodu. Idealo za sve naše ekološki svesne klijente.

PVC prozori - savršen odnos cene, trajnosti i kvaliteta

Uz nove prozore u okviru PVC stolarije možemo vam ponuditi i roletne, motore za roletne na daljinsko upravljanje, komarnike, venecijanere, okapnice, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu. Imamo sve što vam treba, da ne biste gubili vreme tražeći. Imate nedoumice i pitanja u vezi PVC stolarije, ne znate šta je idealno za vaš dom i koliko to košta? Budite bez brige, naša usluga obuhvata BESPLATNO uzimanje mera pa će naš stručnjak moći na licu mesta da izračunati cenu. Pozovite nas i daćemo vam sve potrebne odgovore na 064/1747-777. A kako bismo vam olakšali kupovinu vaših novih prozora, omogućili smo vam brojne načine plaćanja: kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima. Vi odaberite šta je za vas najpraktičnije.

Arcade i Prestige – moderni i atraktivni PVC profili

U ponudi imamo dve INOUTIC serije, koje se razlikuju u broju komora i širini profila: “Arcade” je 71mm širine profila i ima 5 komora (video iznad), dok je “Prestige” šestokomorni profilni model, širine profila 76mm (video pored). Na vama je da izaberete koji se model bolje uklapa u vaš stil i u izgled vašeg doma, ili fasade. Stakla su u osnovi dvoslojna (4-16-4) i uz razne varijacije možete dobiti poboljšanu termo i zvučnu izolaciju, ili se efikasnije odbraniti od vrelog sunca.

Prozore izrađujemo od 5-komornog PVC profila, širine 71 mm (Arcade) i 6-komornog PVC profila, širine 76mm (Prestige). Po celom obimu imaju čelično ojačanje od 1,5 mm. što je zapadni standard koji i mi već dugo koristimo. Moramo da vas upozorimo da se u prodaji mogu naći gotovi prozori sa slabim ojačanjima ili čak bez njih. Takvi prozori su rizični jer nisu stabilni i ne traju duže od godinu-dve. I što je još gore – nema im popravke. Zato izbegavajte prozore koji su neobično jeftini. Jer ako ne platite na mostu, platićete na ćupriji.

PVC vrata - kvalitetna ulazna vrata

pvc stolarija ulazna vrata 1

Pored kvalitetnih PVC prozora, u okviru PVC stolarije koju proizvodimo, izrađujemo i kvalitetna PVC ulazna vrata za vašu kuću ili stambenu zgradu. PVC vrata pored toga što su estetski vrlo privlačna, ona su i visoko funkcionalna i potpuno pouzdana i bezbedna. PVC stolarija je poznata kao veoma zahvalna za održavanje, pa tako nije potrebno nikakvo dodatno ulaganje jednom kada odaberete kvalitetna PVC vrata, koja su pritom i dugotrajna i otporna na sva mehanička oštećenja. Svim klijentima kojima ugrađujemo PVC vrata nudimo garanciju na nekoliko godina, a svim potencijalnim klijentima nudimo mogućnost izlaska na teren i uzimanje mera potpuno besplatno.

zamena stare stolarije

Stolarija Petković vrši kompletnu zamenu stare stolarije za vas u vrlo kratkom roku, obuhvatajući ceo proces od skidanja stare stolarije do ugradnje nove PVC stolarije i obrade špaletni. Stručnjaci će izaći na teren, uraditi merenje, pokazati vam uzorke profila PVC stolarije i napraviti preciznu projekciju troškova. Daće vam najidealnije rešenje koje se uklapa u vaše zahteve i planirani budžet.

U cenu koju dobijete uračunata je i montaža nove PVC stolarije, ali i demontaža i odnošenje stare stolarije. Vreme zamene zavisi od mnogo faktora, ali vam garantujemo odgovoran i efikasan rad u što kraćem roku, jer vodimo računa i o uštedi vašeg vremena. Imamo tim koji po potrebi radi završnu obradu, tako da posle završetka celokupnog posla, možete da nastavite sa radovima, ako je renoviranje u pitanju ili da uživate u potpuno novom izgledu svog doma.

alu stolarija pvc stolarija zamena

isporuka PVC stolarije na teritoriji cele Evrope

alu stolarija pvc stolarija isporuka

Pored isporuke PVC stolarije na teritoriji cele Republike Srbije, PVC stolariju isporučujemo i u svim zemljama Evropske Unije. Nakon detaljnog dogovora, uzimanja preciznih mera i izrade PVC prozora i PVC vrata po željenim dimenzijama, vršimo isporuku u dogovorenom roku do bilo koje zemlje Evropske Unije, a zatim PVC stolariju po potrebi ugrađujemo. Isporuku PVC stolarije vršimo i bez dogovorene ugradnje. Ovakva vrsta usluge omogućava vam da višestruko uštedite u obnovi svog stana ili kuće u inostranstvu nego kada biste angažovali kompanije iz EU za izradu i ugradnju PVC stolarije. Imamo zadovoljne klijente iz gotovo svih zemalja EU koji su naručili izradu i ugradnju PVC stolarije od nas, kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska, Italija, Belgija, Francuska i ostale. Pozovite nas da se upoznamo i da napravimo dogovor, garantujemo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

ostale usluge

zastakljivanje terase alu prozori pvc stolarija

alu stolarija

Stolarija Petković nudi ALU profile grčkog proizvođača Alumil, koji je vodeći proizvođač ALU profila u Evropi.

saznaj više
zastakljivanje terase alu stolarija

zastakljivanje terase

ALU prozori vrhunskog kvaliteta napravljeni po najvišim standardima. Prozori za sva vremena, za odličnu izolaciju vašeg doma

saznaj više
alu prozori alu stolarija 8

ulazna vrata

Obezbedite sebi elegantna, trajna i pouzdana ulazna vrata od najkvalitetnih proizvođača ALU i PVC profila

saznaj više

Potrebna Vam je kvalitetna PVC stolarija za Vaš dom?