Zastakljivanje terase na Novom Beogradu

Zastakljivanje terase PVC uskočno kliznim sistemom

Za ovakve i slične prostore, terase, balkone, pregradna vrata,  pregradne zidove i za mnoge druge namene koje zahtevaju odlično dihtovanje  i mali manevarski prostor, najbolje rešenje su uskočno klizni sistemi. Od klasičnih profila uz pomoć specijalnog okova može se napraviti otklopno – uskočno klizni sistem ili takozvani kombi sistem. Krilo koje kliza ima mogućnost i da se stavi u kip položaj. Klizno krilo jednostavno se otklapa te po vođici kliže na stranu. Sistem funkcioniše tako sto prilikom otvaranja krilo blago izlazi iz ravni i veoma lako otklizava u stranu. Pored ovakvog postoji mogucnost i KIP otvaranja

.

Zastakljena terasa, dodatna vrednost za Vaš dom

PVC prozori su se pokazali kao odlično rešenje za zastakljivanje terase jer pružaju najbolju toplotnu i zvučnu izolaciju. Otvaranje i zatvaranje je perfektno, dihtovanje odlično a osim toga moguća je i ugradnja roletni čime se dobija dodatna zaštita od sunca. Obzirom da danas postoji velika paleta različitih boja i dizajna za PVC prozore oni se lako mogu uklopiti u spoljašnji izgled zgrade i time ispuniti uslov u pogledu jednoobraznosti njenog estetskog izgleda.

Zatvaranjem terase povećavate i sigurnost vašeg doma. Vlasnici stanova na prizemlju i nižim spratovima na ovaj način se obezbeđuju od provala i nedozvoljenih upada, dok vlasnici stanova na višim spratovima na ovaj način osiguravaju bezbednost svoje dece i kućnih ljubimaca.

Client
Privatni investitor
Date
Oktobar 2019.
Services
Ugradnja PVC stolarije