Žarkovo, adaptacija celog stana – Petokomorna PVC stolarija

Za vaš dom samo najbolje - PVC prozori su broj jedan po energetskoj efikasnosti

Za svoje domove uvek biramo najbolje. Naročito kada se radi kompletno renoviranje stana ili kuće, tada se po pravilu ne štedi ni na čemu. Okvir prozora igra odlučujuću ulogu u čuvanju energije i ekonomične toplotne izolacije. Prozorski profili napravljeni od PVC-a imaju najviše ocene u poređenju sa drugim materijalima. Imaju bolje vrednosti izolacije i mogu da smanje troškove energije i grejanja. Postoji posebno visok potencijal uštede energije kada se koristi PVC stolarija na standardima pasivnih kuća.

Zamena stare stolarije na Novom Beogradu

PVC petokomorni prozori  Inoutic su bili izbor našeg klijenta iz Žarkova. Kompletno renoviranje stana je upotpunjeno novom PVC stolarijom koja je staroj gradnji dala potpuno novi, svež izgled.

PVC petokomorni prozori pokazuju jasne prednosti, kako u nabavci, tako i tokom celog životnog ciklusa. Drveni okviri su otprilike 20-30% skuplji od PVC profila. Na osnovu visokog potencijala uštede energije i minimalnog održavanja tokom celog radnog veka duže od 50 godina, jasno je kako se uštedi.

Moderan izgled urbane sredine postignut je i ugradnjom aluminijumskih roletni, kao i okapnica od istog materijala. Aluminijum je jedan od najizdržljivijih materijala, tako da je klijent ovim odabirom osigurao ove delove za narednih nekoliko decenija.

Naš tim za vaše zadovoljstvo

Tim Stolarije Petković je i u ovom slučaju ispunio očekivanja klijenta i sve je urađeno u skladu sa dogovorom i postavljenim rokovima za ugradnju pvc stolarije. Zadovoljstvo klijenta je odmah iskazano i potvrđeno narednom preporukom. Ako je i vama potrebna zamena stare stolarije, kontaktirajte nas, inicijalne konsultacije, izlazak na teren i merenje ne naplaćujemo.

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata