Zamena ulaznih vrata, aluminijum bez termoprekida

Moderna ulazna vrata na staroj zgradi

Kako se uz pomoć ALU stolarije može ulepšati neka stambena zgrada ili objekat neke druge namene? Nekada je za renoviranje potrebno malo, da bi se postiglo mnogo. U starim zgradama stanari su ti koji odlučuju kakve prozore i vrata od terase će ugraditi, da li će zadržati stare ili ugraditi nove od ALU ili PVC-a ili nekog drugog materijala. Aluminijumska stolarija je bez premca kada je reč o estetici. Za razliku od PVC stolarije, aluminijumska stolrija se može odabrati u širem spektru boja i samim tim je lakše uklopiti u svaki prostor.
Alu stolarija je, za razliku od drvene stolarije, bolji toplotni izolator. Nije podložna promenama tokom vremena – ukoliko je plastificirana uopšte ne treba razmišljati o veku trajanja.

Kako izgleda i koliko traje demontaža i montaža ulaznih vrata u zgrade

Ulazna vrata za zgrade: Kako izgleda i koliko traje demontaža i montaža ulaznih vrata u zgrade gde je više desetina stanara i gde pre svega treba biti brz i efikasan a kvalitet se naravno podrazumeva?

Samo još da napomenemo da niska temperatura (oko nule) nije uticala na tempo i kvalitet radova – praktično sve temperature do -10 su sasvim prihvatljive za spoljne radove. Ispod -10 stepeni prateći materijali već gube na kvalitetu i funkcionalnosti.

Savremeni materijali praktično omogućavaju da se građevinska i monterska sezona značajno produži – bez uticaja na kvalitet izvedenih radova.

Client
Privatni investitor
Date
Januar 2022.
Services
Ugradnja ulaznih vrata