Zamena stolarije u celom stanu na Novom Beogradu

Terasa zastakljena aluminijumom

Terasa zastakljena aluminijumom bez termoprekida Alumil serija 900 jer za svoje domove uvek biramo najbolje. Naročito kada se radi kompletno renoviranje stana ili kuće, tada se po pravilu ne štedi ni na čemu. Aluminijumska stolarija je kvalitet koji dugo traje i uvek se daleko više isplati nego neke jeftinije varijante.

Cena ponekad može da bude presudan faktor u odlučivanju, ali nikako ne sme da bude glavni. Tako da je naš glavni savet da ne razmatrate stolariju lošeg kvaliteta i da prilikom zamene stare stolarije u stanu ili kući, odaberete stolariju renomiranih evropskih proizvođača, da biste ostvarili prava na garanciju i da biste sva svojstva dobre stolarije maksimalno iskoristili.

Zamena stare stolarije na Novom Beogradu petokomornim PVC profilima Inoutic Arkada

PVC prozori sa pet komora su bili izbor našeg klijenta sa Novog Beograda. Osim terase kompletna ostala stolarija zamenjena je  novim PVC profilima Inoutic Arkada koja je staroj gradnji dala potpuno novi, svež izgled. Ugrađeni PVC prozori su iz asortimana nemačkog Inoutic-a, sa čeličnim ojačanjima u štoku i krilu, debljine 1,5mm, nemačkog proizvođača Siegenia. Okovi daju stabilnost profilima, tako da je izrazito bitno od kog su proizvođača i od kog materijala su izrađeni, jer to direktno utiče na dugotrajnost PVC prozora.

Petokomorni profili obezbeđuju neverovatnu izolaciju, jer je debljina preseka kod Inoutic profila, kao i samih zidova pregrada, 71mm, što je evropski standard.

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2019.
Services
Zamena kompletne stolarije u stanu