Zamena stare stolarije – Nova ALU stolarija za lokal u Beogradu

Nepromenljivost ALU stolarije

ALU stolarija ima brojne prednosti, pored estetskih i uglavnom je izbor ljudi koji žele vrhunsku kvalitetnu stolariju koja će ostati nepromenjena tokom dugog niza godina, bez obzira da li se radi o poslovnom ili privatnom prostoru. Aluminijum najbolje odoleva vremenskim nepogodama i suncu, kao i pratećim deformacijama i mehaničkim oštećenjima.

Zamena kompletne stolarije vrhunskim ALU profilima

Naš klijent iz Beograda nas je angažovao za posao zamene kompletne stolarije na njegovom dvoetažnom lokalu. Posle konsultacije sa klijentom, ugrađeni su aluminijumski profili sa termoprekidom, a izabrana je boja antracit, koja je veoma popularna boja u poslednje vreme. Rukohvat na vratima izrađen je od inox čelika, a prozori su kombinacija kliznog i klasičnog otvaranja što je im još više poboljšalo funcionalnost. S obzirom na obim posla, montaža je urađena u izuzetno kratkom roku, zahvaljujući veštini i spretnosti majstora Stolarije Petković.

Zamena stare stolarije kao imperativ

Zamena stare stolarije je svakako jedna od najvećih i najvažnijih investicija kada je reč o renoviranju prostora i zbog toga treba dobro razmisliti pre bilo kakvih radova. To ne predstavlja samo jedan estetski zahvat menjanja vrata i prozora koji su dotrajali, pa više ne izgledaju lepo, nego i poboljšavanje izolacije i zagrevanja objekta, tako da je zamena stolarije tema kojom se treba ozbiljno pozabaviti i, što je možda još važnije, treba se pozabaviti tim problemom na vreme, jer stara stolarija vremenom sigurno neće postati bolja.

Nova ALU stolarija - ulaganje u kvalitet i budućnost

Ako i vi planirate da zamenite staru stolariju, kontaktirajte nas i imajte na umu da inicijalne konsultacije, izlazak na teren i merenje ne naplaćujemo. Svaki projekat Stolarije Petković predstavlja ulaganje u kvalitet i budućnost, jer zamena stare stolarije novom i kvalitetnijom ALU ili PVC stolarijom može da donese samo bolje uslove za život ili rad.

Client
Privatni investitor
Date
Septembar 2017.
Services
Zamena stare stolarije