Ugradnja PVC vrata i PVC prozora – Zamena stare stolarije Risanska ulica

Zamena stare stolarije – put do savršenog doma

Ako živite u starim zgradama ili kućama, vrlo verovatno imate drvenu stolariju, koja se vremenom rasušila i ne dihtuje dobro. Zbog toga imate problem sa promajom, nešto uvek „vuče“, ne možete da zagrejete prostorije dobro tokom zime i sigurno stavljate ćebe ili peškir u dno prozora, kako biste malo ublažili strujanje vazduha.

Jedino rešenje za ovaj problem je zamena stare stolarije. Ne postoji ništa što možete da uradite rasušenom drvetu, a čak i da postoji neka mogućnost reparacije, to bi vas sigurno mnogo koštalo. Zbog toga bi trebalo da razmislite o PVC stolariji ili ALU stolariji, kao jedinom rešenju za savršen dom.

Zamena stare stolarije u Risanskoj ulici

Dobili smo upit od stanara jedne stare zgrade u Risanskoj ulici na Dorćolu. Klijent je zahtevao potpunu zamenu stolarije, što smo nakon izlaska na teren i utvrdili. Zatekli smo staru drvenu stolariju kojoj je vek trajanja odavno istekao i više nikakvu funkcionalnost nije imala. Nakon detaljnog merenja, utvrdili smo kvadraturu površina koje je bilo potrebno zameniti novom PVC stolarijom.

Predlog Stolarije Petković su bili vrhunski profili PVC stolarije, od proizvođača Inoutic. Predlog je usvojen i odmah smo pristupili montaži, koja je trajala 2 dana. Ugradili smo PVC prozore, kao i PVC vrata na balkonu. Stan je dobio svežinu već na prvi pogled nakon ugradnje.

Bolja izolacija, više novca u džepu

Zamena stare stolarije je veliki trošak. Ali ako stavite na papir troškove koje imate svakog meseca za utrošenu struju ili ogrev i koliko možete da uštedite ako zamenite celokupnu stolariju u svom stanu ili kući, dobićete odličnu računicu.

Višekomorni profili su vam idealno rešenje za bolju izolaciju, bilo da se odlučite za ALU stolariju ili PVC stolariju. Staklo je takođe vrhunski izolator kada je kvalitetno. Tako da, sveukupno, zamena stare stolarije vam je pun pogodak da izolujete svoj dom, i toplotno i zvučno i to do maksimalnih granica.

Bolja izolacija, više novca u džepu

Način na koji radimo, od prvog kontakta sa mušterijama pa sve do završnih radova, daju nam za pravo da kažemo da postavljamo standarde kvaliteta. Ostaje samo da nas kontaktirate i proverite naše tvrdnje. Ako ste zainteresovani za zamenu stare stolarije, pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije i merenje. Dolazimo kod vas, vršimo procenu stanja i dajemo vam najbolju moguću preporuku. Nakon postignutog dogovora, prelazimo na konkretne radnje – skidanje stare stolarije, izvođenje radova, ugradnju nove PVC stolarije ili ALU stolarije i završnu obradu. Odnosimo kompletnu staru stolariju, tako da ni o čemu ne treba da brinete. Proverite zašto smo najbolji!

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata