Ugradnja PVC vrata i PVC prozora – Ugradnja PVC stolarije Kuća u Mirijevu

Moderni standardi gradnje

Moderni standardi gradnje nalažu određene uslove koji obezbeđuju zdravu sredinu za život i neometano funkcionisanje prirodnih procesa. Materijali koji se koriste moraju biti ekološki i mora se obraćati pažnja na uštedu energije, kao jednom od glavnih ekoloških standarda današnjice. Zbog toga, kada se odlučite na gradnju kuće u kojoj ćete živeti, morate uzeti mnogo aspekata u obzir. Počnite od stolarije, na primer.

Ekološki standardi pri odabiru stolarije odnose se na materijal od koga je izrađena, ali i na izolaciona svojstva. Staklo je deo stolarije, takođe, tako da izolaciona svojstva i ekološka stabilnost zavise i od njega. Pored ALU stolarije koja je po materijalu najprilagođenija ekološim standardima, preporučujemo vam PVC stolariju koja ima nenadmašna izolaciona svojstva.

Novogradnja u Mirijevu

Isti savet je dobio naš klijent iz Mirijeva koji nas je angažovao za ugradnju PVC stolarije u svoj novoizgrađeni dom. Petokomorni PVC profili su vrlo stabilni i pružaju odličnu izolaciju. Ugrađeni su Inoutic petokomorni profili širine 71mm, sa čeličnim ojačanjem debljine 1,5mm i nemačkim okovima Siegenia. Novoizgrađena kuća je tako dobila još jedan vrhunski sistem izolacije, jer su PVC prozori ugrađeni sa staklom Clima Guard Solar koje obezbedjuje vrhunska termoizolaciona svojstva i zimi i leti.

Staklo čini 70% površine prozora, a kada je kvalitetno može da vam uštedi i do 78% energije u prorstoru. To bi značilo da biste sledeću zimu sa novim PVC prozorima dočekali spremni da se bolje ogrejete i uštedite dosta novca na računima za struju.

Estetski segment nove PVC stolarije upotpunjen je dodatnim elementom koji je potpuno oduševio klijenta, iako je to bio jedan od inicijalnih zahteva za ugradnju. Između dva sloja stakla postavljene su ukrasne lajsne, koje jako lepo izgledaju i daju poptpuno drugu notu klasičnih PVC prozora. Dobra stvar je pozicija tih lajsni, koje ne utiču na staklo niti na održavanje, jer se nalaze u unutrađnjem prostoru između dva sloja stakla.

Naša ponuda za vas

Ukoliko ste i vi zainteresovani za petokomorne PVC profile sa vrhunski kvalitetnim staklom i okovima, pozovite nas. Ne zaboravite važnost stolarije u svakom domu i to koliko možete da učinite za svoju porodicu samo time što ćete obezbediti zdravu i prijatnu sredinu za život. Pozovite nas da zakažemo konsultacije za ugradnju PVC stolarije.

Bolja izolacija, više novca u džepu

Način na koji radimo, od prvog kontakta sa mušterijama pa sve do završnih radova, daju nam za pravo da kažemo da postavljamo standarde kvaliteta. Ostaje samo da nas kontaktirate i proverite naše tvrdnje. Ako ste zainteresovani za zamenu stare stolarije, pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije i merenje. Dolazimo kod vas, vršimo procenu stanja i dajemo vam najbolju moguću preporuku. Nakon postignutog dogovora, prelazimo na konkretne radnje – skidanje stare stolarije, izvođenje radova, ugradnju nove PVC  ili ALU stolarije i završnu obradu. Odnosimo kompletnu staru stolariju, tako da ni o čemu ne treba da brinete. Proverite zašto smo najbolji!

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata