Ugradnja PVC stolarije – Zamena stare stolarije hala Rakovica

PVC stolarija je standard u izgradnji

Da biste imali najbolje uslove za život i rad, potrebno je da sredina u kojoj boravite veći deo dana bude zdrava, svetla i dobro izolovana od uticaja spolja. To sve utiče i na raspoloženje, a da ne pominjemo koliko na duge staze sredina može da utiče na zdravlje.

Loša stolarija može mnogo da utiče na celokupan prostor. Bilo da se radi o radnom prostoru ili prostoru za život. PVC stolarija omogućuje stabilnost i čini boravak u prostoru prijatnim i bezbednim. Nema vlage, promaje, ima više prirodne svetlosti. Tokom zime sve prostorije su toplije jer PVC prozori zadržavaju topao vazduh i ne dozvoljavaju hladnom vazduhu da prodre unutra. Ista situacija je u letnjem periodu, kada je situacija obrnuta – hladan vazduh ostaje unutar prostorije, bez obzira na toplotu i visoke temperature spolja. Zbog svega toga, možemo da kažemo da je PVC stolarija standard u modernoj gradnji, tako da bi trebalo da je uzmete u razmatranje, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom prostoru.

Proizvodna hala u Rakovici – ulaganje u budućnost

Stolarija Petković je angažovana na zameni stolarije u jednoj od proizvodnih hala jedne fabrike u Rakovici. Nakon izlaska na teren i skeniranja potreba klijenta, dat je predlog da se zameni niz starih prozora PVC profilima, nemačke firme Inoutic. Izbor je pao na petokomorne profile, sa čeličnim okovima Siegenia. Nakon demontaže starih prozora, urađena je priprema prostora i novi prozori su ugrađeni za svega nekoliko sati. Zadovoljstvo klijenta je bilo veliko, tako da smo odmah dobili najbolje preporuke.

Prostor je dobio na izolaciji, jer je u pitanju velika kvadratura. Osim toga, glavna razlika je dotok prirodne svetlosti, koja je i u ovom slučaju bila od ključne važnosti, jer je to radni prostor velikog broja ljudi. Zbog svega toga, možemo da kažemo da je PVC stolarija standard u modernoj gradnji, tako da bi trebalo da je uzmete u razmatranje, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom prostoru.

Kvalitet kao najbolja preporuka

Po završetku projekta ugradnje PVC prozora u proizvodnoj hali u Rakovici, Stolarija Petković je obezbedila nekoliko drugih projekata za isto angažovanje – ugradnju vrhunski kvalitetnih PVC prozora. To je još jedan dokaz da svoj posao obavljamo efikasno i da su nam uspešno realizovani projekti, najbolja preporuka. Čekamo vaš poziv da i vama obezbedimo vrhunski kvalitetnu PVC stolariju!

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata