Ugradnja PVC stolarije – Novi PVC prozori za stan na Miljakovcu

Ubedljivo najbitniji element pri renoviranju

Proleće ili početak leta je pravo vreme da se krene sa velikim poslovima kao što je renoviranje stana ili kuće, a jedna od najbitnijih stavki prilikom renoviranja svakog doma je odabir odgovarajuće stolarije, odnosno vrata i prozora. Zanimljiv je podatak da je PVC stolarija ubedljivo najtraženiji proizvod prilikom renoviranja bilo koje vrste prostora, pri čemu je daleko iza sebe ostavila sve druge tipove stolarije.

Ako ste se odlučili za PVC stolariju, naročito treba obratiti pažnju na kvalitet profila i stakala, jer oni imaju najveći uticaj na termo-izolacione performanse dok kvalitetniji okovi pružaju pouzdanost prozorskih mehanizama prilikom otvaranja i zatvaranja.

Petokomorni PVC prozori na Miljakovcu

Naš klijent na ovom projektu je prilikom celokupnog renoviranja stana izabrao upravo petokomorne PVC prozore koji pored svoje funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta, plene i svojim estetskim karakteristikama. U ovom slučaju, savršen izbor su bile i alu roletne koje svojim modernim izgledom upotpunjuju celokupan estetski dojam prozora. Pored toga, aluminijumske roletne su najbolja moguća zaštita od sunčeve svetlosti dok istovremeno vrše i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Ugradnja ovakvih dodatnih elemenata poput kao što su roletne ili komarnici ne samo što dodatno oplemenjuje svaki prostor već ga čini i sigurnijim i komfornijim. Roletne su vrlo koristan element prozora koji deluju kao dopuna stolariji, a imaju vrlo bitnu ulogu prvenstveno kao zaštita od sunca. Zahvaljujući njima reguliše se ulazak svetlosne energije u prostoriju, čime se u zimskim mesecima zadržava toplota u prostoru, dok se leti spuštanjem roletni štitimo od visokih temperatura i prodora vrućine u naš životni prostor. I ne samo to, roletne čuvaju privatnost i štite nas od neželjenih pogleda spolja, a estetski ulepšavaju eksterijer kuće ili stana.

Sve je vama na raspolaganju

Zato ako renovirate ili vršite adaptaciju svog životnog ili radnog prostora i u potrazi ste za kvalitetnom i funkcionalnom PVC stolarijom, stručni tim Stolarije Petković vam je uvek na raspolaganju, kako prilikom odabira najboljeg i najekonomičnijeg rešenja, tako i za vrhunski kvalitet ugradnje stolarije.

Client
Privatni investitor
Date
Mart 2018.
Services
Ugradnja PVC stolarije