Ugradnja PVC stolarije – Novi PVC prozori za kuću na Zvezdari

PVC prozori - sigurna investicija za vaš dom

PVC profili su dugotrajni, jeftiniji u odnosu na druge vrste profila i energetski efikasni, a proizvode se u širokom dijapazonu oblika, tako da predstavljaju sigurnu investiciju za svaki dom. Sa vekom trajanja koji može dostići brojku od preko 50 godina nema mesta za bilo kakvu dilemu da li svoj novac ulažete u pravo rešenje. Još jedna značajna prednost PVC stolarije je što se može ugraditi u gotovo svaki ram prozora, jer proizvođač može prilagoditi dimenzije vašim specifičnim merama i potrebama. Zato su PVC profili sve više na ceni, jer su krajnje fleksibilni i omogućavaju vam da uredite svoj dom bez ikakvih poteškoća koji mogu stvarati dimenzije vrata i prozora.

Kvalitet ugradnje stolarije

Naravno, ne smemo zaboraviti činjenicu da kvalitet PVC stolarije zavisi i od kvaliteta ugradnje koji mora biti na najvišem mogućem nivou, tako da su i znanje i veština majstora izuzetno bitni u ovom poslu, a to nikako ne manjka timu majstora Stolarije Petković. U to se uverio i klijent koji nas je angažovao na projektu koji smo radili za kuću na Zvezdari.

Za ovaj projekat, odabrani su petokomorni PVC profili koji predstavljaju standard u proizvodnji kod svih renomiranih proizvođača, upravo zbog njihovih vrhunskih karakteristika i izuzetno povoljne cene. Pored petokomornih PVC profila, ugrađene su i roletne sa alu lamelicama i pero vođicama, ali i skriveni rolo komarnici, koji mogu biti od neprocenjive vrednosti tokom nastupajućih letnjih meseci.

Prednosti rolo komarnika su brojne

Rolo komarnici predstavljaju najpopularniju vrstu komarnika na našem tržištu najviše zbog te njihove prednosti da se po potrebi spuštaju i podižu. Ova vrsta komarnika funkcioniše po principu opruge, a rukovanje je vrlo prosto i jednostavno uz pomoć ručice sa kanapom, pri čemu se mreža komarnika namotava u kućište. Rolo komarnici se mogu ugraditi i ispod roletni, tako da se često nazivaju i skrivenim komarnicima. Takođe, imate mogućnost i da izaberete željenu boju vašeg rolo komarnika i time ulepšate svoj dom i date vašim prozorima lični pečat. Između ostalog, postoje i vertikalni i horizontalni rolo komarnici, tako da se mogu ugrađivati kako na prozore, tako i na balkonska vrata.

Client
Privatni investitor
Date
Maj 2018.
Services
Ugradnja PVC stolarije