Ugradnja PVC prozora – Zamena stare stolarije u stanu na Novom Beogradu

Za vaš dom samo najbolje

Za svoje domove uvek biramo najbolje. Naročito kada se radi kompletno renoviranje stana ili kuće, tada se po pravilu ne štedi ni na čemu. Ulaže se u podove, stolariju, izolaciju i u neke kapitalne komade nameštaja, jer kvalitet dugo traje i uvek se daleko više isplati nego neke jeftinije varijante.

Kada je reč o stolariji, važi pravilo da kada ugrađujete prozore ili vrata lošeg kvaliteta u stvari „ugrađujete problem“. Cena ponekad može da bude presudan faktor u odlučivanju, ali nikako ne sme da bude glavni. Tako da je naš glavni savet da ne razmatrate stolariju lošeg kvaliteta i da prilikom zamene stare stolarije u stanu ili kući, odaberete stolariju renomiranih evropskih proizvođača, da biste ostvarili prava na garanciju i da biste sva svojstva dobre stolarije maksimalno iskoristili.

Zamena stare stolarije na Novom Beogradu

PVC prozori sa pet komora su bili izbor našeg klijenta sa Novog Beograda. Kompletno renoviranje stana je upotpunjeno novom PVC stolarijom koja je staroj gradnji dala potpuno novi, svež izgled. Ugrađeni PVC prozori su iz asortimana nemačkog Inoutic-a, sa čeličnim ojačanjima u štoku i krilu, debljine 1,5mm, nemačkog proizvođača Siegenia. Okovi daju stabilnost profilima, tako da je izrazito bitno od kog su proizvođača i od kog materijala su izrađeni, jer to direktno utiče na dugotrajnost PVC prozora.

Petokomorni profili obezbeđuju neverovatnu izolaciju, jer je debljina preseka kod Inoutic profila, kao i samih zidova pregrada, 71mm, što je evropski standard. Dodatna izolacija je postignuta staklima popularno nazvanim „četiri godišnja doba“ koja svojim termo-izolacionim svojstvima direktno utiču na štednju energije.

Moderan izgled urbane sredine postignut je i ugradnjom aluminijumskih roletni, kao i okapnica od istog materijala. Aluminijum je jedan od najizdržljivijih materijala, tako da je klijent ovim odabirom osigurao ove delove za narednih nekoliko decenija.

Umesto zarđale gvozdene ograde na balkonskim vratima, urađena je nova, aluminijumska, što je dodatno doprinelo svežem i modernom izgledu celokupnog stana.

Naš tim za vaše zadovoljstvo

Tim Stolarije Petković je i u ovom slučaju ispunio očekivanja klijenta i sve je urađeno u skladu sa dogovorom i postavljenim rokovima za ugradnju pvc stolarije. Zadovoljstvo klijenta je odmah iskazano i potvrđeno narednom preporukom. Ako je i vama potrebna zamena stare stolarije, kontaktirajte nas, inicijalne konsultacije, izlazak na teren i merenje ne naplaćujemo.

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata