Ugradnja PVC prozora – PVC stolarija za kuću blizu Beograda

Najbolji odnos cene i kvaliteta

Ako anketirate sve poznanike koji imaju PVC prozore, zasigurno će većina njih istaći da to nije bio jeftin poduhvat, ali da je izolacija od ugradnje novih PVC prozora daleko bolja, što direktno utiče na uštedu. Verovatno će se pohvaliti i time kako se lako održavaju i koliko zapravo nemaju nikakva dodatna ulaganja nakon ugradnje kvalitetne i održive PVC stolarije.

To je zbog toga što PVC stolarija ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Odlična izolaciona svojstva, lep izgled, veliki izbor boja i oblika, ušteda na energiji, i još mnogo karakteristika zaista kvalifikuju PVC stolariju kao jednu od najisplativijih investicija kućnog budžeta.

Lučni PVC prozori

PVC prozori su bili izbor i našeg klijenta iz Beograda, za novoizgrađenu kuću na obodima grada, daleko od gradske gužve i buke. U pitanju je kuća velike kvadrature, vrlo zanimljivog projekta sa nekoliko lučnih prozora. To može da bude izazov za ugradnju PVC profila, međutim kada to radi tim sa iskustvom, onda je to uigrano i spretno i nema gubljenja vremena.

Nestandardni oblici prozora su sve popularniji u modernoj gradnji. Klasičan pravougani oblik se sve više zamenjuje kružnim, lučnim ili trapezastim prozorima. U skladu sa različitim projektima ili vašim specifičnim zahtevima, Stolarija Petković može da ugradi sve vrste tih nestandardizovanih oblika PVC prozora. Stručna ugradnja i uigran tim majstora Vam garantuje minimalan rok za montažu PVC prozora, bez obzira na oblik.

Inoutic petokomorni PVC prozori

Naš tim je ovaj projekat završio u punom kapacitetu. Ugrađeni su petokomorni PVC prozori, od kojih je nekoliko bilo velike površine. Ojačanja su Siegenia, renomiranog nemačkog proizvođača što dodatno stabilizuje prozore i osigurava dugotrajnost. Stakla su Clima Guard Solar, što dodatno utiče na termoizolaciju. Ukoliko ste i vi zainteresovani za PVC prozore sa više komora i kvalitetnim staklom, pozovite nas. Konsultacije oko toga koja PVC stolarija je za vas najbolja su besplatne, kao i merenje na mestu ugradnje. Sve što treba da znate o PVC prozorima možete saznati od nas.

Client
Privatni investitor
Date
Maj 2017.
Services
Ugradnja PVC prozora