Ugradnja PVC prozora i ALU vrata – Kuća u Vićenci

Moderno i evropski

Moderne kuće u velikim evropskim gradovima zahtevaju skoro perfektnu estetiku, kako iznutra, tako i spolja. To je posledica činjenice da arhitekte obraćaju pažnju na svaki detalj i u enterijeru, i u eksterijeru. Stolarija Petković daje svoj doprinos ovom procesu tako što obezbeđuje ALU stolariju i PVC stolariju vrhunskog kvaliteta i renomiranih evropskih proizvođača, kao i svoj stručno obučen tim za brzu i kvalitetnu ugradnju.

Idealna PVC stolarija - Višekomorni PVC prozori

Za našeg klijenta u Vićenci i prozore njegove luksuzne kuće izabrana je PVC stolarija izrađenu od modernog šestokomornog PVC profila Prestige, zajedno sa solar staklom. Može se reći da je ovaj šestokomorni PVC profil namenjen prvenstveno za probirljive i zahtevne kupce i to iz nekoliko razloga. Osnovna prednost šestokomornih profila u odnosu na petokomorne ogleda se u boljoj termoizolaciji koju oni obezbeđuju.

Druga bitna prednost šestokomornih profila je što po svom dizajnu predstavljaju luksuzniju i glomazniju varijantu profila, pa tako i sam prozor izgleda bogatije i masivnije, tako da je estetski momenat još jedna stavka koja pravi razliku između šestokomornog i petokomornog profila.

Prestige – moderan i atraktivan PVC profil

Prestige PVC profili, takođe, svojim harmonizovanim dizajnom u kombinaciji sa visokim nivoom funkcionalnosti, ali i odličnom toplotnom i zvučnom izolacijom apsolutno ispunjavaju čak i najnovije propise o uštedi energije u svim državama Zapadne Evrope koje imaju najzahtevnije standarde.

Sigurnost i pouzdanost ALU vrata

Isti klijent je, za svoj dom, pored PVC stolarije za prozore, izabrao i ulazna vrata iz profila ALU stolarije, grčkog proizvođača Alumil, zajedno sa ugradnjom sigurnosnih brava i antivandal staklom. Ovo je bio još jedan odličan izbor, jer ulazna vrata moraju biti kvalitetna, funkcionalna i pouzdana, a za taj zadatak ne postoji bolji izbor od čvrstih i postojanih ALU vrata.

Jedno je sigurno – višekomorni profili predstavljaju idealno rešenje za bolju izolaciju, bilo da se odlučite za ALU stolariju ili PVC stolariju, a što se tiče efikasnosti i brzine ugradnje, tu nemate razloga za brigu. Način na koji mi radimo, od prvog kontakta sa mušterijama pa sve do završnih radova, daju nam za pravo da kažemo da postavljamo standarde kvaliteta, u šta se možete i sami uveriti.

Client
Privatni investitor
Date
Septembar 2017.
Services
Ugradnja PVC prozora i ALU vrata