Ugradnja petokomorne PVC stolarije – stan na Novom Beogradu

Ubedljivo najbitniji element pri renoviranju je kvalitetna montaža pvc stolarije za njen duži vek

Vlasnici stana na Novom Beogradu doneli su pametnu odluku i svoju staru stolariju zamenili novim PVC prozorima. Kada je u pitanju novogradnja, tu svakako dileme nema, PVC vrata i prozori postali su standard kvalitetne gradnje. Zanimljiv je podatak da je PVC stolarija ubedljivo najtraženiji proizvod prilikom renoviranja bilo koje vrste prostora, pri čemu je daleko iza sebe ostavila sve druge tipove stolarije.

Kada je u pitanju kvalitet PVC prozora i vrata, razlike postoje i mogu biti veoma velike. Odmah na početku da kažemo, u širokom luku izbegavajte kinesku PVC stolariju jer ćete se brzo pokajati.

Pravilna ugradnja prozora i vrata važna je sa više aspekata. Ona omogućava dugovečnost vaše stolarije, zadržava izolacionu vrednost samog prozora ili vrata i onemogućuje prodor prašine, vlage ili vode između prozora i zidarskog otvora.

Petokomorni PVC prozori sa alu roletnama

Naš klijent na ovom projektu je prilikom renoviranja stana izabrao upravo petokomorne PVC prozore koji pored svoje funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta, plene i svojim estetskim karakteristikama. U ovom slučaju, savršen izbor su bile i alu roletne koje svojim modernim izgledom upotpunjuju celokupan estetski dojam prozora. Pored toga, aluminijumske roletne su najbolja moguća zaštita od sunčeve svetlosti dok istovremeno vrše i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Sve je vama na raspolaganju

Zato ako renovirate ili vršite adaptaciju svog životnog ili radnog prostora i u potrazi ste za kvalitetnom i funkcionalnom PVC stolarijom, stručni tim Stolarije Petković vam je uvek na raspolaganju, kako prilikom odabira najboljeg i najekonomičnijeg rešenja, tako i za vrhunski kvalitet ugradnje stolarije.

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2020.
Services
Ugradnja PVC stolarije