Ugradnja ALU vrata za stambenu zgradu – Ulazna vrata Matica

doprinos vašem idealnom domu

Moderna gradnja u velikim gradovima zahteva upotpunjen izgled i spolja i iznutra. Investitori biraju atraktivne projekte koji mogu da odgovore zahtevima savremenog načina života, dok arhitekte obraćaju pažnju na svaki detalj kako u enterijeru, tako i u eksterijeru. Stolarija Petković daje doprinos savremenoj gradnji tako što obezbeđuje aluminijumsku i pvc stolariju vrhunskog kvaliteta, renomiranih evropskih proizvođača, kao i svoj stručno obučen tim za efikasnu i brzu ugradnju.

moderan stambeni kompleks

Renomirani izvođač radova u oblasti izgradnje ekskluzivnih stanova u Beogradu, angažavao nas je sa detaljnom specifikacijom željenog izgleda ulaznih vrata za jednu od zgrada u novom naselju Matica. Ulazna vrata za moderne zgrade moraju da ispunjavaju visoke standarde izolacije, ali i da svojim izgledom upotpunjuju estetski smele zahteve arhitekata. Najidealniji izbor za ovaj projekat su bila ulazna vrata iz profila alu stolarije, grčkog proizvođača Alumil, iz serije 11.000. Crna mat boja ulaznih vrata, sa dekorativnim alu panelima, upotpunila su dizajn eksterijera zgrade i dala notu elegancije.

ulazna vrata - pouzdana dobrodošlica

Kada birate spoljna ulazna vrata imajte na umu nekoliko bitnih karakteristika. Ulazna vrata moraju biti kvalitetna, funkcionalna i pouzdana. Otpornost na sve vremenske uslove i njihova postojanost su glavni kriterijumi za odabir profila. Stolarija Petković vam nudi profile alu i pvc stolarije vodećih svetskih proizvođača koji ispunjavaju sve standarde kvaliteta – Inoutic za pvc stolariju, Alumil za alu stolariju. Po završetku projekta ugradnje modernih ulaznih alu vrata u naselju Matica, Stolarija Petković je obezbedila nekoliko drugih projekata za isti profil alu stolarije. To je još jedan dokaz da svoj posao obavljamo efikasno i da su nam uspešno realizovani projekti, najbolja preporuka. Čekamo vaš poziv da i vama obezbedimo vrhunski kvalitetnu alu stolariju!

Client
Privatni investitor
Date
Februar 2016.
Services
Ugradnja ulaznih vrata