Ugradnja ALU vrata i prozora – Aluminijumska stolarija za privatnu kliniku

Vrhunski kvalitet ALU stolarije

Aluminijumska stolarija poslednjih nekoliko godina postaje sve popularnija, a to je najverovatnije uticaj dizajnera, arhitekata, ali i kupaca koji imaju potrebu za vrhunskim kvalitetom. Estetika aluminijuma se svojom svedenom elegancijom savršeno uklapa u moderne minimalističke trendove dizajna enterijera i podržava inovativne ideje u savremenoj arhitekturi.

Međutim, privlačnost ALU stolarije nije samo u njenom superiornom izgledu, već i u neverovatnoj izdržljivosti, zbog čega se često koristi za velike komercijalne građevine kao što su banke, hoteli, tržni centri itd. Razlog za to je što se profili od metala ne mogu iskriviti ili deformisati na bilo koji način, i zato prozori i vrata od aluminijuma zadržavaju svoje dimenzije i zategnutost dugi niz godina. Štaviše, aluminijumski prozori i vrata su relativno laki, što ugradnju čini jednostavnijom, a korišćenje lakšim i neometanim.

Privatna klinika u Beogradu

Za ovaj konkretan projekat angažovala nas je jedna privatna klinika iz Beograda, a u objektu su rađena sobna vrata i pregrade. Kao idealno rešenje za ovaj projekat izabrana su aluminijumska vrata grčkog proizvođača Alumil, serije Interno i serije 9400 bez termoprekida. Osim savršene funkcionalnosti, ovaj izbor se i estetski pokazao savršenim, jer su se aluminijumska vrata i pregrade besprekorno uklopile u generalnu estetiku klinike i prostorijama dale dodatnu dozu minimalizma, elegancije i čistih linija.

Verovatno najvažnija stvar koju morate imati na umu je da za nabavku i ugradnju stolarije angažujete najkvalifikovaniju firmu, koja će moći da zadovolji sve vaše zahteve na najkvalitetniji mogući način. To je naročito važno ako kupujete aluminijumska vrata i prozore. Kvalitetne i proverene firme sa dugogodišnjom tradicijom su u mogućnosti da vam, u zavisnosti od budžeta kojim raspolažete, pomognu da izaberete najkvalitetnije aluminijumske prozore i vrata po vašem ukusu.

Zagarantovan kvalitet

Tim Stolarije Petković svojim velikim iskustvom, stručnošću, poštovanjem zadatih rokova, ali i brojnim zadovoljnim klijentima praktično garantuje kvalitet ALU stolarije koju ugrađuje. U našu stručnost i profesionalnost se možete uveriti već pri prvom kontaktu sa nama, kada možete dobiti konkretne odgovore na sve vaše nedoumice po pitanju stolarije.

Client
Privatni investitor
Date
Mart 2018.
Services
Ugradnja ALU stolarije