Ugradnja ALU stolarije – Zastakljivanje terase za stan u Žarkovu

ALU stolarija je idealna za zastakljivanje terase

ALU stolarija ima brojne prednosti, naročito kada se bira radi zastakljivanja terase. Aluminijum najbolje odoleva vremenskim nepogodama, suncu, ali i mehaničkim oštećenjima. Osim toga, aluminujum je lak i idealan je za zastakljivanje velikih površina zbog stabilnosti konstrukcije. Može biti sa termo prekidom ili bez, u zavisnosti od toga koji stepen izolacije želite. Univerzalan dizajn se može upotpuniti roletnama ili komarnicima, dok se nivo funkcionalnosti celokupnog stambenog prostora može podići na maksimalan nivo.

Balkonska oaza u Žarkovu

Naš klijent iz Žarkova želeo je zastakljivanje terase kako bi osigurao čistoću prostora i zaštitu od vremenskih uslova. Prioritet nije bilo proširenje enterijera, tako da je preporuka uključivala aluminijumske profile bez termo prekida. Sve preporuke Stolarije Petković su usvojene, tako da se vrlo brzo prešlo na montažu.

Montirani su profili sa kliznim sistemom otvaranja na frontalnom delu terase, dok je sa bočne strane urađeno ventus otvaranje. Alu stolarija je idealna za montiranje kliznog sistema, opet zbog lakoće same konstrukcije. A klizni sistem se i preporučuje u malim prostorima kao što su terase, kako bi se prostor iskoristio na najbolji mogući način, što nije izvodljivo kada se prozori otvaraju na unutra.

Minimalistički dizajn alu stolarije u ovom slučaju obogaćen je aluminijumskim roletnama sa lamelama i vođicama. Klizno otvaranje je doprinelo elegantnosti prostora, tako da je celokupan projekat zastakljivanja terase prevazišao očekivanja klijenta.

Stručno i ekspeditivno

Ukoliko i Vi želite da radite zastakljivanje terase, obratite se stručnom timu Stolarije Petković. Organizovaćemo besplatne konsultacije i merenje, kako biste napravili pravi izbor stolarije za Vaš dom, jer ulaganje u stolariju je ulaganje u kvalitet života koji provodite u svom prostoru, ali i zdravlje Vaše porodice.

Client
Privatni investitor
Date
Mart 2018.
Services
Zastakljivanje terase ALU stolarijom