Ugradnja ALU stolarije – Nova ulazna vrata u zgradi na Vračaru

Moderna ulazna vrata koja ispunjavaju standarde

Često se kaže da su ulazna vrata ogledalo kuće ili stambene zgrade. Ona ostavljaju prvi utisak na gosta koji vam dolazi prvi put, ali su i sa sigurnosne strane najvažnija tačka svake građevine, i zato odabir ulaznih vrata ne smete praviti na brzinu, jer vas pogrešan izbor ponekad može skupo koštati. Ulazna vrata za moderne stambene zgrade moraju da ispunjavaju visoke standarde, pre svega bezbednosti, zatim izolacije, ali i da svojim izgledom upotpunjuju celokupan estetski utisak zgrade.

Nova aluminijumska ulazna vrata

U zgradi koja se nalazi u ulici Maksima Gorkog na Vračaru menjali smo postojeća ALU vrata. Naime, problem koji je imala ova zgrada je problem koji se javlja prilično često, a to je da se za stambene zgrade koristi neadekvatan materijal i šarke koje nisu predviđene za veći broj otvaranja. Umesto toga, ugradili smo nova ulazna vrata eloksirane boje, od aluminijuma bez termoprekida. Ova moderna ulazna ALU vrata poseduju i čitač kartica za beskontaktno otvaranje, kao i automat za zatvaranje.

Materijal proverenog kvaliteta

Mehanizam automatskog zatvaranja koji ova ALU vrata koriste je nemački Geze. Mi ga upotrebljavamo zato što je proverenog kvaliteta, jer omogućava veliki broj otvaranja bez kvarova i zbog toga što je pouzdan u svim vremenskim uslovima, a takođe ima i mogućnost podešavanja brzine zatvaranja vrata. Šarke koje se mogu videti na slici su namenjene upravo za ulazna vrata; to je Stublina model 2006 koji takođe ima opciju za podešavanja i izuzetno veliku nosivost – jedna šarka nosi 100 kg.

ALU stolarija - investicija u sigurnost i funkcionalnost

Pri odabiru ulaznih vrata za stambene zgrade uvek treba imati na umu funkcionalnost i pouzdanost; sve ostalo dolazi kao bonus. Visoka otpornost na loše vremenske uslove i njihova postojanost zato treba da budu najvažniji kriterijumi za odabir profila. Što se tiče estetike, od ALU vrata možete da očekujete samo savršenstvo i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom stambenom objektu će dati potrebnu dozu luksuza.

Client
Privatni investitor
Date
Septembar 2017.
Services
Ugradnja ulaznih vrata