Ugradnja ALU stolarije – Kancelarijske pregrade za Zepter filmski studio

ALU stolarija – kancelarijske pregrade

Kancelarijske pregrade mogu biti izuzetno praktično rešenje za organizaciju poslovnog prostora bez izvođenja velikih i skupih građevinskih radova, a njihova glavna karakteristika je u tome što obezbeđuju neophodnu prostornu, ali i zvučnu izolaciju, što je izuzetno bitno za radna okruženja, jer zaposlenima omogućava veću koncentraciju, a samim tim i bolju usredsređenost na poslovni zadatak.

Unutar već postojećih zidova i prema individualnim željama klijenata, izrada kancelarijskih pregrada se vrši u različitim dimenzijama i za različite namene, a sve u cilju kreiranja zdravog i prijatnog radnog okruženja.

Filmski studio Zepter

Izrada kancelarijskih pregrada uglavnom se vrši upotrebom aluminijumskih profila bez termo prekida, a tako je bilo i za projekat koji smo radili u Zepter filmskom studiju na Novom Beogradu. U ovom slučaju odabrani su odgovarajući aluminijumski profili grčkog proizvođača Alumil iz serije 9400, a njihova eloksirana boja je još više doprinela sofisticiranom i futurističkom izgledu čitavog studija. Kancelarijske pregrade kao što je ova su prilagođene zahtevima klijenta i napravljene po meri poslovnog prostora, i zato predstavljaju sjajno rešenje u slučaju kada nije potrebno trajno odvojiti posebne celine nekog većeg prostora, jer ostavljaju mogućnost ponovne izmene prostora, a i cena im je sasvim pristupačna.

Kvalitet je u iskustvu

Svaka kancelarijska pregrada, prozor ili vrata bilo da je u pitanju ALU ili PVC stolarija, dobija svoju pravu funkciju samo ako je ugradnja urađena kvalitetno. Ako kupite prozor napravljen od najkvalitetnijeg mogućeg profila, sa izuzetnim staklom i okovom, a koji nije ugrađen kvalitetno,  njegova glavna funkcija zvučne i toplotne izolacije neće biti na najvišem nivou. Zato je veoma važno da posao ugradnje poverite firmi sa iskustvom i stručnim osobljem, jer kod tako krupnih investicija kao što je ugradnja stolarije ne smete priuštiti nikakav rizik. Majstori u timu Stolarije Petković se bave ovim poslom godinama i imaju ono što je najvažnije u svakom poslu, a to je iskustvo. Iz tog razloga, ako izaberete nas, možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetne profesionalce i maksimalan kvalitet.

Client
Privatni investitor
Date
April 2018.
Services
Ugradnja ALU kancelarijskih pregrada