Stan na Labudovom brdu – PVC stolarija sa alu roletnama

Zamena stolarije u stanu je ubedljivo najbitniji element pri renoviranju

Stolarija u stanu je jedna od najbitnijih stavki prilikom renoviranja svakog doma. Ako izgleda istrošeno, i vaš će stan tako izgledati. Pogledajte da li boja bledi ili se materijal okvira izvija. Da li stara stakla i okviri prozora ometaju privlačnost vašeg doma.

Dobar dizajn je kritičan i za dugovečnost građevine. Pitanja dizajna su važna koliko i kvalitet po izboru novih prozora, a celokupna vizija ili tema dizajna kuće ili prostora trebalo bi da bude pokretačka snaga u procesu izbora stolarije.

Zanimljiv je podatak da je PVC stolarija ubedljivo najtraženiji proizvod prilikom renoviranja bilo koje vrste prostora, pri čemu je daleko iza sebe ostavila sve druge tipove stolarije.

Petokomorni PVC prozori na Labudovo brdu

Naš klijent na ovom projektu je prilikom celokupnog renoviranja stana izabrao upravo petokomorne PVC prozore koji pored svoje funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta, plene i svojim estetskim karakteristikama. U ovom slučaju, savršen izbor su bile i alu roletne koje svojim modernim izgledom upotpunjuju celokupan estetski dojam prozora. Pored toga, aluminijumske roletne su najbolja moguća zaštita od sunčeve svetlosti dok istovremeno vrše i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Client
Privatni investitor
Date
Mart 2020.
Services
Ugradnja PVC stolarije