Ugradnja nove stolarije – PVC stolarija za farmu u Vladimircima

Neverovatna stabilnost PVC stolarije

Po samoj svojoj prirodi, PVC je materijal koji pruža izuzetnu stabilnost i veoma je otporan na vlagu, kišu, sneg, vetar i druge vremenske neprilike. PVC stolarija, samim tim, čini boravak u prostoru prijatnim i bezbednim. Nema vlage i promaje, a ima više prirodne svetlosti. Tokom zimskih meseci sve prostorije su toplije, jer PVC prozori zadržavaju topao vazduh i ne dozvoljavaju da hladan vazduhu uđe unutar prostorija. Slična situacija je i u letnjem periodu – hladan vazduh ostaje unutar prostorije, bez obzira na vrućinu i visoke temperature napolju.

Izazovi za ugradnju PVC stolarije su uspešno savladani

Stolarija Petković je angažovana za ugradnju stolarije u dve hale jedne velike farme svinja u Vladimircima. Kod ovog projekta je izazov bila veličina objekta, ali i broj prozora. Klijent se odlučio za PVC stolariju za prozore, dok je za vrata izabrao aluminijumska vrata. U ovom slučaju, kao i u većini ostalih, klijent je napravio odličan i promišljen izbor koji perfektno odgovara specifičnim potrebama njegovog prostora.

PVC stolarija je sjajan izbor između ostalog i zbog toga što ne zahteva skoro nikakvo održavanje; dovoljno je samo povremeno brisanje čistom krpom i deterdžentom da bi stolarija bila čista, kao i podmazivanje šarki, brava i pokretnih mehanizama koje se obavljaju s vremena na vreme. Sa takvim održavanjem, životni vek PVC stolarije može dostići čak i vremenski period od 5 decenija u zavisnosti od kvaliteta ugradnje, ali i kvaliteta samih prozora.

Stolarija u skladu sa strukturom objekta

Sa druge strane, najveća prednost ALU vrata je što ne mogu da se slome, ne savijaju se, ne rđaju i mogu da traju decenijama. Ipak, ALU vrata nemaju tako dobru termo i akustičnu izolaciju kao što, recimo, imaju PVC vrata, ali ta karakteristika je, u ovom slučaju, bila zanemarljiva. Njihova otpornost, postojanost i dugotrajnost je ono što je bilo neophodno za ovaj objekat.

Ako i vi razmišljate o zameni ili ugradnji nove PVC stolarije ili ALU stolarije, obratite nam se i dobićete odgovore na sva vaša pitanja i dileme, a kasnije se možete uveriti u sposobnost našeg tima i kvalitet koji unosimo u svaki projekat.

Client
Privatni investitor
Date
Septembar 2017.
Services
Ugradnja PVC stolarije