Zamena stare stolarije – Nova PVC stolarija za stan u Višnjici

Nova stolarija – novi izgled doma

Nesumnjivo, primarni razlog za zamenu stare stolarije u stanu ili kući je bolja izolacija. Ušteda na energiji i troškovima za struju mogu biti značajni pokretači da se odlučite za ovu vrstu investicije, mada ne smemo zanemariti ni estetski momenat. Lepši izgled spolja i unutra, više svetlosti, topline i „čistiji“ izgled koji nova stolarija pruža, postaju sve značajnije stavke u opremanju modernog doma. Nova PVC stolarija daje vašem domu novi izgled, tako da samo zamenom stare stolarije dobijate efekat renoviranog i osveženog enterijera.

PVC stolarija prati svaki dizajn

Jedno od najčešćih pitanja naših klijenata koji se odluče za PVC stolariju je da li je dostupna samo u beloj boji. Uvek se iznenade kada im ponudimo više varijanti, i to ne samo kad su u pitanju prozori i vrata, već i kada je reč o roletnama i drugim propratnim elementima. Varijante PVC stolarije možete da uklopite u bukvalno svaki dizajn. Moderan izgled, visoka funkcionalnost i vrhunska zaštita od spoljnih uticaja su imperativi arhitekture danas, dok dizajn enterijera treba da prati minimalizam i svedenost. PVC stolarija se uklapa u sve trendove i ispunjava najzahtevnije standarde kvaliteta.

PVC stolarija u toploj boji mahagonija

Nedavno smo bili angažovani za zamenu celokupne stolarije u jednom stanu u Višnjici, naselju blizu Beograda. Klijent je imao par zahteva koji su u potpunosti ispunjeni i krajnji rezultat je nadmašio i naša očekivanja. U celom stanu su ugrađeni PVC prozori, nemačkog proizvođača Inoutic, model Prestige sa šest komora i to u boji mahagonija. Ceo stan je dobio na toplini zbog izabrane boje, koja se savršeno uklopila i sa bojom fasade.

Pored toga, ugrađene su ALU roletne u istoj boji, kao i podprozorske daske. Sve je doprinelo lepšem izgledu i boljoj funkcionalnosti. Klijent je imao zahtev da se kuhinjski prozor otvara na kip na spoljnu stranu, što su majstori Stolarije Petković i ispunili.

Prednosti šestokomornih PVC prozora i drugih elemenata stolarije

Šestokomorni profili važe za najkvalitetnije, najpre zbog broja pregrada u preseku, a onda i zbog širine preseka od 76mm. Broj pregrada i širina preseka direktno utiču na bolju termoizolaciju. Gabaritnija struktura šestokomornih PVC prozora daje bolju stabilnost i može da primi veću debljinu stakla, što dodatno povećava izolaciju.

Vrlo bitan element su podprozorske daske od PVC-a koje se mogu montirati i sa spoljne i sa unutrašnje strane. Pored dekorativne funkcije, one predstavljaju zaštitu od vlage i drugih mehaničkih oštećenja zida, a vrlo su izdržljive i lake za održavanje.

Client
Privatni investitor
Date
Mart 2017.
Services
Ugradnja PVC prozora