Kompletna adaptacija lokala na Vračaru

Višestruke prednosti aluminijumske stolarije sa termoprekidom

Aluminijumska vrata i prozori sa termičkim prekidom imaju odlična izolacijona svojstva. Unutrašnji i spoljni okviri toplotno-izolacionog profila meko su kombinovani, okvir je napravljen od gumene trake, a traka sa dvostrukom kosom je zapečaćena. Nepropusna, vodonepropusna. Ima odlične karakteristike termoizolacije.

Pored izolovanog stakla što čini prozor istinski zvučnom izolacijom, toplotnom izolacijom tokom leta velikih vrućina, ona i čuva toplotu tokom hladnih dana. Odličnom izolacionom funkcijom, štedi veliki deo troškova za grejanje i hlađenje, koeficijent prenosa toplote je 2,23-2,94v / 2K ili manje, efekat uštede energije je izvanredan. Aluminijumska vrata i prozori sa termičkim prekidom sprečavaju i kondenzaciju.

Aluminijumska stolarija napravljena da traje

Profil aluminijuma svojom snagom obezbeđuje statičnost i stabilnost ugrađenog elementa. Profili aluminijuma su vrlo lagani i zagarantovani su elementi koji će dugo trajati. Izdržljivost i jačina jesu jedna od glavnih briga kada je u pitanju izbor stolarije. Aluminijumska stolarija je jača i čvršća, te je i njena izdržjivost takva, za razliku od PVC-a koji se pravi od nešto lakše vrste materijala. Iako PVC vrata i prozori na po sredini imaju aluminijumsko ojačanje njihova otpornost nešto je manja u odnosu na aluminijum. Aluminijsumka stolarija idealna je za prozore neobičnih oblika i za njih je potrebno malo održavanja.

Client
Privatni investitor
Date
April 2020.
Services
Adaptacija lokala, aluminijum sa termoprekidom