Crna boja je sve popularnija, Alumil S67, nova serija profila sada i kod nas

Aluminijumska stolarija u crnoj boji. Nova serija profila sada i kod nas, garantuje bolju termiku i dugi vek trajanja

Alumil S67 je nova serija profila za prozore i vrata. Crna boja postaje sve popularnija u industriji građevinskih materijala i enterijera, pa nije iznenađujuće da se crna boja sada nudi i u okvirima Alumil S67.

Naglašavanje bolje termike i dugog veka trajanja sugeše da su ovi profili izrađeni sa posebnim naglaskom na energetsku efikasnost i trajnost. To može biti privlačno kupcima koji traže prozore i vrata koji će doprineti boljoj izolaciji i dugoročnoj uštedi na energiji.

Nekoliko ključnih prednosti koje se mogu očekivati kada se koristi Alumil S67 serija profila:

 

  1. Bolja termička efikasnost: Ako Alumil S67 garantuje bolju termiku, to može doprineti smanjenju gubitka energije kroz prozore i vrata, što može rezultirati smanjenjem troškova grejanja ili hlađenja u vašem domu ili poslovnom prostoru.
  2. Dugi vek trajanja: Alumil je poznat po izdržljivim proizvodima, pa se može očekivati da će Alumil S67 serija profila imati dug vek trajanja. Ovo je posebno važno jer aluminijum ima visoku otpornost na koroziju i zahteva minimalno održavanje.
  3. Estetski izgled: Crna boja je često izbor kada je reč o modernom i elegantnom dizajnu prozora i vrata. Ovo može dodati estetsku vrednost vašem domu ili poslovnom prostoru.
  4. Energetska efikasnost: Bolja termička efikasnost takođe može doprineti poboljšanju energetske efikasnosti vašeg objekta, što može biti korisno kako biste smanjili emisiju ugljen-dioksida i doprineli zaštiti životne sredine.
Client
Privatni investitor
Date
Oktobar 2023.
Services
Ugradnja ALU stolarije