Aluminijumska stolarija – Zastakljivanje terase

Ulaganje u kalitetnu stolariju je dugoročna investicija

Ulaganje u stolariju je dugoročna investicija, pošto se prozori i vrata menjaju na otprilike, tridesetak godina. Zbog toga je jasno da stolarija mora da bude kvalitetna ukoliko želimo da nas toliko dugo služi i da uvek izgleda očuvano.

Koliko je važno da imate dobre profile i okove, toliko je bitno i da oni budu ugrađeni po pravilima struke, a to mogu da znaju samo profesionalci. Ne želimo, zaista, da vam predočavamo scenario u kome uništavate novu, PVC i ALU stolariju koju nevešto pokušava da namontira komšija ili vi sami, i to samo zbog uštede koja se sada pretvara u dvostruki trošak.

Zastakljivanje terase aluminijumskim profilima

Na ovom projektu rađeno je zastakljivanje terase, aluminijumskim profilima Alumil bez termoprekida. Aluminijumski ramovi su rešenje koje će Vam pružiti veoma robustna vrata i prozore, a uz to i povećanu bezbednost i dug vek trajanja.
U slučaju velikih temperaturnih fluktuacija, ne dolazi do izvijanja, što je veoma značajno pogotovo u regijama sa puno sunčanih dana i visokih temperatura u toku leta. Zbog toga nudi veoma precizne dimenzije koje ostaju nepromenjene i nisu sklone ekspanziji i skupljanju. Dakle, postiže se maksimalna otpornost na vodu i vazduh  što dovodi do perfektnog zaptivanja rama i krila prozora.

Client
Privatni investitor
Date
Septembar 2019.
Services
Zastakljivanje terase