usluga i kvalitet koji zaslužujete

Rešili ste da menjate svu stolariju u vašem domu, i sad ne znate odakle da počnete, koga da zovete, kome da poverite taj odgovoran posao. Ili možda niste još za velike promene nego samo želite da u jednoj sobi zamenite roletne. A šta mislite da zastaklite terasu i odbranite se od hladnoće i buke?

Stolarija Petković vam je na usluzi za ove i još mnoge druge radove. Tu smo za kompletnu promenu stolarije, ali i za ugradnju u samo određenim prostorijama. Možete se osloniti na nas i ako planirate da dodate prateće i ne manje važne elemente, na primer komarnike.

Gelenderi, okapnice i podprozorske daske doprinose celokupnom estetskom utisku, i veoma su praktični. I to ćemo rado napraviti za vas. Kad bolje razmislite, prostor u kojem živite nije samo nekretnina. To je vaš dom. Zato vredno radimo i dajemo sve od sebe da vaš dom bude savršen.

8 razloga da nas odaberete

Najviši standardi

Sarađujemo sa vodećim proizvođačima PVC-a i aluminijuma u Evropi. Nemački Inoutic i Siegenia, i grčki Alumil, pružaju vam okvire i mehanizme izrađene po najvišim standardima. Tako je stolarija koju od nas dobijate stabilna, izdržljiva i estetski privlačna.

Ključ u ruke

Ne morate da tražite majstora koji će posle obrade špaletni doći da okreči prostor oko nove stolarije. I to možemo uraditi mi. Zato se mnogi naši klijenti opredeljuju za sveobuhvatnu uslugu, po principu „ključ u ruke“. Tako je posao završen brzo i efikasno, zahvaljujući našem uigranom timu.

Dugovečni proizvodi

PVC i aluminijumski prozori i vrata imaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Naravno, samo ako su urađeni kako treba. U suprotnom trajaće kratko, a vi ćete se pitati šta vam je sve to trebalo. Sa Stolarijom Petković nema loših iznenađenja. Nećete imati prozore koji se krive, roletne koje zapinju, vrata koja se loše zatvaraju.

Visoki standardi

Postavljamo sebi visoke standarde i tako ispunjavamo vaša očekivanja. To znači da svaki komad stolarije pravimo da bude dugovečan, pa zato koristimo samo odabrane materijale. Ne pristajemo na kompromis kad je kvalitet u pitanju.

Besplatan izlazak
na teren

Besplatno izlazimo na teren i uzimamo mere za stolariju koju ćemo za vas raditi. Odgovaramo na vaša pitanja, predlažemo najbolja rešenja za vaš konkretan slučaj, i obavezujemo se da ćemo poštovati vaš budžet.

Držimo reč

Poštujemo rokove i dogovor sa vama. Cilj nam je da saradnja bude na obostrano zadovoljstvo, jer vaša preporuka je naša najbolja reklama.

Potpuno nov
izgled

Staru stolariju skidamo i odvozimo, a pošto ugradimo novu možemo obraditi špaletne. To konkretno podrazumeva popunjavanje ivica oko prozora i vrata, nastalih usled vađenja stare stolarije i štemovanja.

Vi birate način
plaćanja

Vodimo brigu o klijentima pa vas ne ograničavamo načinom plaćanja. Kod nas možete platiti kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima. Želimo da svaki klijent bude u mogućnosti da izabere šta mu najviše odgovara i da to plati kako mu najviše odgovara.

kako možemo da vam pomognemo?

Kontaktirajte nas na broj telefona 064/1747-777 ili zatražite ponudu popunjavanjem formulara

Nisam mogao da verujem koliko toplije može biti u kući kad se zamene dotrajali prozori! Sva sreća da sam to uradio, jer sad štedim na grejanju pošto mi više ne duva sa svih strana i temperatura u sobama se ne rasipa kao nekad.

Petar Ćirić
Novi Beograd

Potrebna vam je kvalitetna stolarija za Vaš dom?