utisci klijenata

Znamo da od nas očekujete samo kvalitetno obavljen posao i proizvode koji će nadmašiti vaša očekivanja. Zato činimo sve kako bismo opravdali vaše poverenje. Od uzimanja mera, preko savetovanja, izrade, pa sve do ugradnje, radimo s jednim ciljem, a to je zadovoljstvo kupaca. Verujemo da u tome i uspevamo jer govore da smo predani, odgovorni, pouzdani i vredni. Kao što kaže narodna izreka: dobar glas daleko se čuje. Ali jedna stvar je biti zadovoljan, a druga kada želite da nas preporučite ljudima do kojih vam je najviše stalo. Zato ulažemo u najskuplju reklamu – vas, jer naši kupci su naša najbolja reklama.

Nisam mogao da verujem koliko toplije može biti u kući kad se zamene dotrajali prozori! Sva sreća da sam to uradio, jer sad štedim na grejanju pošto mi više ne duva sa svih strana i temperatura u sobama se ne rasipa kao nekad.

Petar Ćirić
Novi Beograd

Naši stari drveni prozori su bili potpuno propali, slivala nam se kiša u sobu, i samo smo čekali kad će staklo da ispadne. Prošle godine smo odlučili da kupimo PVC prozore i oduševljeni smo. Em su lepi, em se lako održavaju, nemam reči. Suprug i ja smo preporučili Stolariju Petković i našim komšijama koji još uvek muku muče sa stolarijom starom preko pola veka.

Porodica Milosavljević
Kotež

Oduvek se plašim insekata i maštala sam o komarniku koji bi mogao da se lako skloni kada treba da zalijem cveće ispred prozora. U Stolariji Petković su mi ljubazno objasnili da postoje rolo komarnici za koje nikad pre nisam čula. Odmah sam im rekla da dođu da mi ih ugrade. To je nešto divno.

Dragana Petrović
Petlovo brdo

Razmišljali smo da li da stavimo aluminijumske prozore jer smo čuli da propuštaju hladnoću. Sva sreća što se sad prave vrhunski pa imaju odličnu termoizolaciju. Mnogo nam se dopadaju pa ćemo ih ugraditi i u našu vikendicu u Grockoj.

Miša Pejović
Dorćol

Otkad je trebalo da promenim prozore ali sam odlagao jer sam mislio da je to užasan posao. E, sad mogu da kažem da nisam bio u pravu. Majstori Stolarije Petković su bili sjajni. Sve što su rekli, to su i uradili, sve je funkcionisalo kao podmazano. Dok su oni radili, imao sam vremena da odem na pijacu, uopšte nisam morao da ih kontrolišem. Majstori su radili profesionalno, i za sobom nisu ostavili nikakav nered.

Vladan Janjić
Vidikovac

Hteli smo da prostor u kojem se nalazi naša kancelarija dobije poseban zastakljeni odeljak kako bismo tu mogli da držimo sastanke, u miru i tišini. Čuli smo od nekih kolega da Stolarija Petković radi i kancelarijske pregrade. To sad izgleda vrlo profesionalno i lepo, svima se jako dopada.

Katarina Ilić
Zemun

Potrebna vam je kvalitetna stolarija za Vaš dom?