najčešće postavljana pitanja

Nijedna kupovina se ne obavlja bez prethodnog razmatranja. Znajući to, kao i to kolika je investicija ugradnja nove alu stolarije ili pvc stolarije, sastavili smo listu najčešćih pitanja da bismo vam olakšali put razmatranja i da bismo uštedeli vaše vreme. Možda ćete odgovore na neka pitanja naći ovde, a ako ne, slobodno nas kontaktirajte, na sva pitanja vezana za stolariju imamo odgovor.

U zavisnosti od kvadrature i da li se radi zamena celokupne stolarije, ugradnja može da traje u proseku 5-6 sati. Sve se radi u dogovoru sa vama, što se tiče dolaska majstora. Ono što garantujemo je čist prostor nakon ugradnje PVC prozora.

Stolarija Petković garantuje kvalitet svojih proizvoda, kao i usluga koje pruža. U zavisnosti od modela, garancija može da bude od 2 godine (za komarnike), pa čak do 10 godina na prozore. Garantni rok zavisi od upotrebe, broja otvaranja i sl. Stručnjaci iz Stolarije Petković će znati, tako da ćete dobiti preciznu analizu i predviđeni garantni rok u okviru koga otklanjamo sve nepredviđene kvarove predviđene garancijom.

Nekvalitetnu stolariju možete odmah prepoznati po tome što su cene drastično niže od standardnih cena za kvalitetnu PVC ili ALU stolariju. Materijal od koga je izrađena nekvalitetna stolarija je loš, pa samim tim ne pruža nikakvu izolaciju niti bilo kakve druge tehničke karakteristike. Vrlo brzo nakon ugradnje dolazi do promene u izgledu, profili se izvitopere i onemogućavaju vam normalno korišćenje i zaštitu od hladnoće i buke, i onda dolazite u situaciju da opet morate da ih menjate.

Ne, u pitanju su nekvalitetni prozori izrađeni od neproverenih profila, proizvođača najčešće iz Turske, Bugarske ili Kine.

Apsolutno. Vršimo demontažu, kao i transport. Nakon ugradnje nove stolarije, organizujemo i obradu špaletni, ukoliko ima potrebe za tim i prostor je čist i spreman za korišćenje neposredno odmah posle ugradnje.

Da, ako ima potrebe, na raspolaganju vam je tim za montažu, kao i za završnu obradu. Vršimo preciznu obradu špaletni, čime osiguravamo dobro dihtovanje i postojanost svih ugrađenih delova stolarije.

Izlazak na teren, konsultacije i merenje su gratis kod Stolarije Petković. Ako niste sigurni koju vrstu stolarije da odaberete ili tip zastakljivanja terase, pozovite nas, mi ćemo vas posavetovati, da vi možete da odaberete najpovoljniju. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, možemo da vam garantujemo najbolji predlog za datu situaciju. Proverite!

Da, komarnici mogu da se ugrade i naknadno. Čak iako niste to uradili odmah, bez ikakvih problema odabrane komarnike ugrađujemo vrlo brzo. Nešto više o komarnicima koje ugrađuje Stolarija Petković saznajte ovde, a ako su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas – 064/1747-777.

kako možemo da vam pomognemo?

Kontaktirajte nas na broj telefona 064/1747-777 ili zatražite ponudu popunjavanjem formulara

Nisam mogao da verujem koliko toplije može biti u kući kad se zamene dotrajali prozori! Sva sreća da sam to uradio, jer sad štedim na grejanju pošto mi više ne duva sa svih strana i temperatura u sobama se ne rasipa kao nekad.

Petar Ćirić
Novi Beograd

Potrebna Vam je kvalitetna stolarija za Vaš dom?