Komarnici

komarnik – vaš saveznik za odbranu od insekata i miran san

Ako vas insekti nerviraju ili ste alergični na ubod komaraca i pčela, komarnici su efikasan način da se u svom domu zaštitite. Širom otvorite prozore, mirno spavajte i zaboravite na leteće i gamižuće napasti. Kod vas više neće ući.

Svi koji imaju dom ili vikendicu u blizini prirode znaju koliko raznovrsnih insekata ulazi kroz prozore. Ako vam insekti predstavljaju smetnju, montiranje komarnika je najlakši način da trajno rešite problem. Slobodno uživajte u prirodi, bez pratećih neprijatnosti.

Komarnici su veoma praktični i za prostorije u kojima borave deca i stara lica, kao i u ordinacijama, na mestima na kojima se priprema hrana. Pri tom ne blokiraju protok vazduha i omogućuju vam stalnu ventilaciju, kao i ulazak dnevne svetlosti.

komarnici-3

koji komarnik vama treba?

Komarnike možete staviti na prozore i na vrata od terase. Neupadljive mrežice su izdržljive, postojane i otporne na vremenske uslove. Ne blokiraju pogled niti prolazak dnevne svetlosti. Valja znati da postoji nekoliko varijanti zaštite od insekata, i to bez hemijskih sredstava:

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici umetnuti u ram su najekonomičnije rešenje. To je pravi izbor ako ne morate da u tom delu zalivate cveće, osunčavate posteljinu. Montiraju se brzo i jednostavno.

Klizni i Plisse komarnici

Klizni i pliše komarnici su najpraktičniji za balkonska i ulazna vrata, jer na njih i nije preporučljivo stavljati fiskne i rolo komarnike.

Rolo komarnici u spoljašnjoj kutiji

Rolo komarnike sa zasebnom spoljnom kutijom možemo ugraditi na vaše postojeće prozore. U tom slučaju kutija je postavljena spolja. Mreža se jednostavno podiže i spušta a mehanizam je nečujan prilikom rukovanja. Rolo komarnik vam omogućuje pristup okapnicama sa spoljne strane prozora. Praktično, ako tu držite saksije.

Američki komarnici

Američki komarnik na šarkama se otvara suprotno od vrata (ako se vrata otvaraju ka unutra, komarnik se otvara ka spolja). Pošto ovi komarnici važe za osetljiviji model, savetuje se njihovo odlaganje preko zime.

Rolo komarnici u unutrašnjoj kutiji

Rolo komarnici integrisani u unutrašnjoj kutiji roletne se ugrađuje zajedno sa roletnama i novim prozorima. Njihovo naknadno postavljanje nije predviđeno. Zato kada naručujete nove prozore, možete odmah dobiti i komarnike.

Čuvaju vaš dom

Odbijaju provalnike, posebno ako ste u prizemlju ili na nižim spratovima.

uživajte u letnjim noćima

komarnici-1

Kao što vidite, postoje razni modeli komarnika koji će vam pomoći da se odbranite od neželjenih insekata. Ako želite, majstori Stolarije Petković mogu postaviti komarnike na sve vaše prozore i vrata. Svaki komarnik ima svoje prednosti, a koji ćete izabrati zavisi od vaših potreba i tehničkih mogućnosti ugradnje.

Pozovite nas da što pre obezbedimo vaš dom od nesnosnih insekata. Besane noći zbog zujanja komaraca uskoro mogu biti prošlost. Naći ćete nas na 064/174-7777, a mi ćemo vam pomoći da izaberete najbolje rešenje.

Vaš novi komarnik možete platiti kako je vama najpraktičnije: kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima.

način plaćanja

putem računa

Odmah nakon evidentiranja uplate putem direktne bankarske transakcije pristupamo izradi naručenih proizvoda

saznaj više

kreditnom karticom

Radi vašeg komfora omogućujemo i načine plaćanja putem platnih kartica, kao i preko kreditnih linija banaka

saznaj više

gotovinom

Najbrži i najjednostavniji način plaćanja za klijente koji žele da izmire sve obaveze odmah po završetku pružanja usluge

saznaj više

Potrebni su Vam kvalitetni komarnici za Vaš dom?