Aluminijumski prozori

ALU prozori - promenite svoj pogled na svet

Prozori su funkcionalni ako imate kvalitetno provetravanje, dovoljno prirodne svetlosti i adekvatnu termo izolaciju. U suprotnom, vaš stambeni prostor nije adekvatan za stanovanje, jer na duže staze svi ti nedostaci mogu da utiču na vaše zdravlje i da kreiraju mnogo veće probleme. Isto tako sa finansijskog aspekta nije dobro da imate loše prozore, jer to znači rasipanje novca na ogromne račune za električnu energiju ili ogrev, što drastično može da utiče na vaš budžet, ako te nedostatke ne rešite odmah. Aluminijumski prozori su pravi izbor kada uzimate u obzir dugotrajnost, izgled i kvalitet izolacije.

aluminijumski prozori alu stolarija 1

sve što treba da znate o ALU prozorima

aluminijumski prozori alu stolarija 2

Aluminijumski prozori omogućavaju više toplote u prostoriji tokom grejne sezone, što znači da ćete imati manju potrošnju struje ili ogreva. ALU prozori mogu imati termo prekid što predstavlja izolacionu barijeru unutar profila, koja vam omogućava odličnu izolaciju. Ako tokom leta koristite klima uređaj, aluminijumski prozori čuvaju hladan vazduh unutar prostorija, tako da će vam i klima uređaji raditi manje. Takođe, aluminijumski prozori sa termo prekidom sprečavaju stvaranje vlage i buđi, što na duge staze čuva vašu okolinu i zdravlje.

ALU prozori se mogu naći u bukvalno svakoj boji. Široka paleta boja RAL karte vam omogućava uklapanje aluminijumskih prozora u svaki dizajn. ALU stolarija inače važi za luksuznu i modernu, tako da će vam svaki arhitekta ili dizajner enterijera reći sve najbolje o uklopljivosti ALU prozora. Aluminijumski prozori fine obrade ulepšavaju izgled fasade i vrlo lepo se uklapaju sa okolinom. Bez obzira da li se radi o novim građevinama ili staroj gradnji, sa ALU prozorima ne možete da pogrešite.

najlakše održavanje

Aluminijumski prozori su vrlo laki za održavanje, tako da nikakva dodatna ulaganja nisu potrebna kada izaberete kvalitetnu ALU stolariju. Dovoljno je da ih samo prebrišete krpom i oni izgledaju kao da ste ih tek ugradili. Aluminijumski prozori su otporni na sve vremenske uslove i bukvalno im ni vetar ni različite temperature ne mogu ništa. Štite vas od vlage, a tom prilikom ne trpe nikakva oštećenja – nema korozije, niti promene izvorne boje profila za koju ste se odlučili pri ugradnji ALU stolarije.

aluminijumski prozori alu stolarija 3
aluminijumski prozori alu stolarija 4

najpopularnija alu stolarija

Aluminijumski prozori su idealni za veće konstrukcije, jer je aluminijum izrazito lagan materijal, tako da su aluminijumski prozori stabilni za veće staklene površine. Otuda su ALU prozori veoma popularni za poslovne zgrade, što zbog modernog izgleda, što zbog te stabilnosti, jer su te konstrukcije uglavnom većih dimenzija od standardnih. Ne deformišu se, niti korodiraju, tako da je sa ALU prozorima dugotrajnost zagarantovana.

Od ključne važnosti je kakve ALU prozore birate, jer na tržištu postoji mnogo nekvalitetne ALU stolarije. Čak se negde mogu naći ALU prozori koji se prodaju po kilogramu – to treba da vam bude signal da nešto nije u redu sa takvim profilima. Uvek birajte ALU stolariju od sertifikovanih proizvođača koja je prošla sve ateste i standarde kvaliteta. U suprotnom, pošto za nekvalitetne profile nema popravke, možete samo sebi dodatni trošak napraviti i svako malo ponovo prolaziti kroz proces ugradnje stolarije.

šta možete da očekujete od Stolarije Petković?

Kod nas možete naći samo najkvalitetnije ALU prozore, od renomiranog grčkog proizvođača ALU stolarije Alumil. Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, možemo da vam garantujemo dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Od nas dobijate besplatne konsultacije i merenje, nakon čega dobijate ponudu koja uključuje cenu i predviđeno vreme za montažu. Naš tim je efikasan, stručan i pouzdan. Ako se odlučite za aluminijumske prozore, brza i sigurna ugradnja je ono što od nas možete da očekujete. Dajemo garanciju na sve profile koje ugrađujemo. Omogućili smo vam različite načine plaćanja, jer vodimo računa i o vašem budžetu, jer zamena stare stolarije nije mala investicija. Efikasni smo, brzi i poslovni. Proverite zašto su svi naši klijenti prezadovoljni.

aluminijumski prozori alu stolarija 5

Potrebni su Vam kvalitetni ALU prozori za Vaš dom?