ALU stolarija

ALU stolarija - odlična izolacija za prijatan i zdrav dom

alu stolarija

Ušteda struje i ogreva je stavka koja vam je važna kada birate prozore? Tada će vas zanimati podatak da uz ALU prozore možete smanjiti toplotne gubitke do 30%, a iznos na računu za struju može biti manji i do 20%. ALU stolarija omogućava da toplota više ne izlazi preko hladnih ramova već se zadržava u prostoriji. A vi ćete onda manje grejati.

Aluminijumski prozori su se sjajno pokazali i u letnjim uslovima, posebno ako koristite klima uređaj. Ohlađeni vazduh duže ostaje svež jer ga ne zagrevaju vreli prozorski okviri. I tu ćete smanjiti račun za struju pošto se klima neće non stop uključivati.

Tako ćete tokom grejne sezone, ali i preko leta, moći da uštedite više hiljada dinara, a vi birajte kako ćete novac upotrebiti. Patike za dete, poklon dragoj osobi, vikend na planini, porodični ručak u restoranu… listu slobodno nastavite sami. Aluminijumska stolarija radi za vas.

8 razloga za odabir ALU stolarije

Dugi vek trajanja – za vas i za buduće generacije

Za vas i sve buduće generacije obezbedite kvalitet i postojanost.

Aluminijumska stolarija je otporna na sve vremenske uslove

Vaša pouzdana zaštita od vremenskih neprilika koja vam omogućuje da nesmetano uživate u vašem domu.

Lagana konstrukcija velike čvrstoće i stabilnosti

Svakodnevno rukovanje zahteva što manje napora i veliku stabilnost.

Alu prozori ne korodiraju, ne deformišu se

ALU stolarija nije podložna deformaciji niti korodiranju.

Elegantni tanki ramovi propuštaju 15% više svetlosti

ALU stolarija vam omogućava lepši izgled prostora i uživanje u prirodnoj svetlosti.

Alu stolarija je pogodna za svaku vrstu gradnje – novogradnju i stare zgrade

Bez obzira da li se radi o novoj ili staroj gradnji, ALU stolarija je odličan izbor.

Alu stolarija je dostupna u raznim bojama

Dostupnost u vise različitih boja čini ALU stolariju pogodnu za sve vrste enterijera.

Aluminijumska stolarija je laka za održavanje zbog glatke površine

Kvalitet ALU stolarije ogleda se i u činjenici da je vrlo laka za održavanje.

termo prekid, štediša koji čuva vaše zdravlje

Za toliku uštedu struje možemo zahvaliti vrsti izolacione barijere – termo prekidu. Ova inovacija se ugrađuje specijalno u ALU prozore kako bi držala spoljnu stranu prozorskog okvira odvojenu od unutrašnje. Aluminijumska stolarija s termo prekidom sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora. A samim tim i buđi, koja ne samo što ružno izgleda već šteti vašem zdravlju.

Još jedna dobra strana aluminijumske stolarije sa termo prekidom je to što prigušuje zvuk koji dopire spolja, pa će u vašem domu biti znatno tiše. Idealno ako vam smeta buka a živite na prometnom mestu – blizu škola, kafića, velikih saobraćajnica. Konačno se možete odmoriti i naspavati jer aluminijumski prozori pružaju traženi komfor.

alu stolarija termo prekid

ALU prozori - za svako vreme i za sva vremena

alu stolarija alu prozori

Mi izrađujemo ALU prozore od profila kojima nas snabdeva sertifikovani grčki proizvođač Alumil. Zato od nas dobijate aluminijumsku stolariju evropskog kvaliteta, napravljenu po najvišim standardima. Takvi prozori su vaša pouzdana zaštita od vremenskih neprilika i omogućuju vam da nesmetano uživate u vašem domu. Ako hoćete da se što pre rešite dotrajale stolarije, ili zidate kuću pa su na red došli prozori, pridružite se našim brojnim klijentima koji su se opredelili za ALU stolariju.

Pozovite nas već danas na 064/174-7777, i uskoro i vi možete u svom domu osetiti čari aluminijumske stolarije koje smo gore nabrojali. Još da napomenemo da radi vašeg komfora omogućujemo razne načine plaćanja: kešom, platnim karticama, preko kredita poslovnih banaka i čekovima. Na raspolaganju smo vam za sve dodatne informacije. Naše osoblje će vam rado pomoći, a majstori brzo krenuti s poslom.

kakve ALU profile koristimo za ALU prozore?

Stolarija Petković u proizvodnji ALU stolarije koristi profile renomiranog grčkog proizvođača Alumil. Ovi ALU profili sa termo prekidom garantuju dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Aluminijumski prozori napravljeni od ovakvih ALU profila mogu se prilagoditi svim zahtevima klijenta u vezi konačnog izgleda, što ih čini idealnim izborom za stambeni i poslovni prostor.

alu stolarija alu profili

ALU vrata - vrhunska ulazna vrata

alu stolarija ulazna alumunijumska vrata

Pored kvalitetnih ALU prozora, u okviru ALU stolarije koju izradjujemo, proizvodimo moderna i vrhunski kvalitetna aluminijumska ulazna vrata za vašu kuću ili stambenu zgradu. ALU vrata daju notu luksuza svakom prostoru, a ako vam je aluminijumska stolarija bila izbor za stambeni ili poslovni prostor, onda nema dileme da bi trebalo da se odlučite i za aluminijumska ulazna vrata. ALU stolarija je postala idealan izbor jakih termo-izolacionih karakteristika zahvaljući spomenutom termo prekidu koji predstavlja izolacionu barijeru unutar profila ALU stolarije, pa samim tim i aluminijumskih vrata, što drastično povećava izolaciona svojstva aluminijuma. Svim klijentima kojima ugrađujemo aluminijumska vrata nudimo garanciju na nekoliko godina, a svim potencijalnim klijentima nudimo mogućnost izlaska na teren i uzimanje mera potpuno besplatno.

zamena stare stolarije - brzo i efikasno

Stolarija Petković vam nudi celokupan tim majstora na raspolaganje za zamenu stare stolarije, kao i sav asortiman proizvoda za ugradnju nove ALU stolarije. Kod nas su konsultacije i merenje gratis. Izlazimo na teren sa uzorcima aluminijumske stolarije i na licu mesta vršimo procenu i dajemo vam najidealnije rešenje za vaš dom.

Imamo tim koji po potrebi radi završnu obradu, tako da posle završetka celokupnog posla, možete da nastavite sa radovima, ako je renoviranje u pitanju ili da uživate u potpuno novom izgledu svog doma. Vršimo kompletnu zamenu stare stolarije za vas u vrlo kratkom roku, obuhvatajući ceo proces od skidanja stare do ugradnje nove i obrade špaletni.

alu stolarija pvc stolarija zamena

isporuka ALU stolarije na teritoriji cele Evrope

alu stolarija pvc stolarija isporuka

Pored isporuke ALU stolarije na teritoriji cele Republike Srbije, ALU stolariju isporučujemo i u svim zemljama Evropske Unije. Nakon detaljnog dogovora, uzimanja preciznih mera i izrade ALU prozora i ALU vrata po željenim dimenzijama, vršimo isporuku u dogovorenom roku do bilo koje zemlje Evropske Unije, a zatim ALU stolariju po potrebi ugrađujemo. Isporuku aluminijumske stolarije vršimo i bez dogovorene ugradnje. Ovakva vrsta usluge omogućava vam da višestruko uštedite u obnovi svog stana ili kuće u inostranstvu nego kada biste angažovali kompanije iz EU za izradu i ugradnju ALU stolarije. Imamo zadovoljne klijente iz gotovo svih zemalja EU koji su naručili izradu i ugradnju ALU stolarije od nas, kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska, Italija, Belgija, Francuska i ostale. Pozovite nas da se upoznamo i da napravimo dogovor, garantujemo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

ostale usluge

aluminijumski prozori alu stolarija 7

pvc stolarija

Stolarija Petković nudi PVC profile nemačkog proizvođača Inoutic, koji je vodeći proizvođač PVC profila u Evropi.

saznaj više
zastakljivanje terase alu stolarija

zastakljivanje terase

ALU prozori vrhunskog kvaliteta napravljeni po najvišim standardima. Prozori za sva vremena, za odličnu izolaciju vašeg doma

saznaj više
alu prozori alu stolarija 8

ulazna vrata

Obezbedite sebi elegantna, trajna i pouzdana ulazna vrata od najkvalitetnih proizvođača ALU i PVC profila

saznaj više

Potrebna Vam je kvalitetna ALU stolarija za Vaš dom?