Renoviranje alu stolarije lokala Ferdinand knedle

Alu stolarija sa termoprekidom - harmonika sistem

Naš klijent je ovoga puta bila firma koja pravi izuzetno popularne Ferdinand knedle. Ljudima se jako dopao prostor gde mogu da uživaju da sede i probaju razne ukuse i da gledaju kako knedle nastaju. Drago nam je da smo doprineli opštem ambijentu ovog lokala.

Kod ovog projekta korišćena je aluminijumska stolarija sa termoprekidom, harmonika sistem Accordion by Alumil. Harmo­klizni sistemi pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Alu profili su sa termo­prekidom. Ovaj Alu sistem omogućuje zatvaranje otvora većih dimenzija, prema tome idealan je za izložbene prostore, restorane, zastakljivanje terase itd.

"Knedle Ferdinand" za vreme rada

"Ferdinand knedle" danas

Jedna od ključnih prednosti ALU stolarije leži upravo u njenoj izdržljivosti i otpornosti. Uz ALU stolariju ne morate da brinete oko udaraca i oštećenja što ih čini izuzetno povoljnim za komercijalne prostore kao sto su restorani, prodavnice ili kao u ovom slučaju veoma prometni lokal „Ferdinand knedle“.

Client
Privatni investitor
Date
Decembar 2018.
Services
Ugradnja ALU stolarije